D-Marin, 3 Marinasıyla Mavi Bayrak´ın Sahibi

Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2016 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Marinalar kategorisinde D-Marin´in Didim, Göcek ve Turgutreis´te bulunan 3 marinası Mavi Bayrak´ı dalgalandırmaya tekrar hak kazandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 250
D-Marin, 3 Marinasıyla Mavi Bayrak´ın Sahibi

Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2016 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Marinalar kategorisinde D-Marin´in Didim, Göcek ve Turgutreis´te bulunan 3 marinası Mavi Bayrak´ı dalgalandırmaya tekrar hak kazandı.

 

Doğu Akdeniz Çanağı´nın en büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin, Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi´nin belirlediği, 2016 yılı Mavi Bayrak ödüllerinde Didim, Göcek ve Turgutreis´te bulunan üç marinasıyla bu sene de Mavi Bayrak´ı almayı hak kazandı.

 

Türkiye, 2016 yılı sıralamasında, 50 ülke, 444 plajın yer aldığı sıralamada ikinci sırada yer alırken, 21 marinada da Mavi Bayrak almaya hak kazandı.

 

Çalışmalarında çevre duyarlılığını ön planda tutan D-Marin, doğal hayatı destekleyen alt yapı sistemleri ve ekolojik dengeyi gözeterek verdiği hizmetleri ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Mavi ve yeşilin buluştuğu D-Marin´in D-Marin Turgutreis, Didim ve Göcek marinaları 2016 yılında da Mavi Bayrak´ı dalgalandırmaya devam edecek.

 

D-Marin Hakkında

Marinaların tasarımı ve faaliyetlerinde bir standart oluşturmak üzere kurulan D-Marin, faaliyetlerine 2003 yılında D-Marin Turgutreis ile başlayarak, marina ağına 2009 yılında D-Marin Didim´i, 2010 yılında ise D-Marin Göcek´i kattı. 2009 yılında Hırvatistan Sibenik´te D-Marin Mandalina ile yurtdışına açılan D-Marin, 2012 yılı Nisan ayında Hırvatistan´ın en büyük marinası olan D-Marin Dalmacija ve D-Marin Borik´i bünyesine kattı. Adriatic Croatia International (ACI) Group´taki hisselerini yüzde 10,86´ya yükselten D-Marin, Aralık 2012´de ise Lamda Development ve Kiriacoulis Mediterranean Cruises Shipping ile önemli bir ortaklığa imza atarak dünya standartlarında süper yat marinası olan Flisvos Marina´yı ve yine Yunanistan´da bulunan Gouvia, Lefkas ve Zea´daki diğer üç üst sınıf marinayı bünyesine katarak büyümesini sürdürdü.

 

Bugün Türkiye, Yunanistan, Hırvatistan ve Karadağ´da 8 bin 570 bağlama kapasitesine sahip 11 marinaya sahip olan D-Marin, marinalarında 30 metreden 180 metreye kadar olan tekneler için bağlama hizmeti sunuluyor. D-Marin marinaları; süperyatlar için geliştirilen kapsamlı hizmetleri, özel olanakları ve uzman personeli ile konuklara her ziyaretinde kusursuz deneyimler yaşatıyor.

 

Doğu Akdeniz Çanağı´nın en büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin; marina ve yatçılık sektöründe geliştirdiği yeni norm ve stratejilerle büyümesini sürdürmeyi hedefliyor. Doğuş Grubu şirketlerinden olan D-Marin, bölgede marinacılık ve yatçılık sektörünün gelişimine katkıda bulunan en etkin kurum olma misyonuyla hareket ediyor.