CİNAYET AYDINLANDI!..

Bodrumda önceki gün laf atma nedeniyle çıkan tartışmada kaptan Faruk Denktaş´ ı öldüren balıkçı Y. K. tutuklanıp cezaevine gönderilirken olay anında yanında bulunan kız arkadaşı S. B. göz altına alındı...

Tarih: 01.01.0001 00:00 985
CİNAYET AYDINLANDI!..

Bodrumda önceki gün laf atma nedeniyle çıkan tartışmada kaptan F. D.´ ı öldüren balıkçı Y.K. tutuklanıp cezaevine gönderilirken olay anında yanında bulunan kız arkadaşı Seda Büyükdurmuş göz altına alındı...

 

 Bodrum da önceki gün yolda tartıştığı 29 yaşındaki F.D. ile kavga ettikten sonra dükkanından aldığı bıçakla sokak ortasında kavga sırasında kalbinden bıçaklayan 35 yaşındaki balıkçı Y. k. çıkarıldığı adliyede tutuklanarak ceza evine gönderildi. Olaydan altı saat sonra  kız arkadaşı S. B.´un evinde yakalanan karayel´in görgü tanıkları ve güvenlik kameraları ile cinayeti işlediği tespit edildi ve aşırı alkollü olduğu tespit edilen ve çelik yelek ile mahkemeye getirilen Karayel mahkemede suçunu itiraf etti. Olaydan sonra kayıplara karışan ve K.l´in kanlı gömleğini yıkayarak delil kararttığı iddia edilen arkadaşı S. B.´ un ise yakalanarak göz altına alındığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü´nde ifadesinin alınmaya devam edildiği öğrenildi.

 

Olaydan sonra yazılı açıklama yapan Denktaş´ın 24 yaşındaki Kızkardeşi D. D. ? Önceki gün Bodrum belediye meydanına yakın yerde gerçekleşen olayda  F. Kiz arkadasini taksiye bindiriyor. Bu esnada yine balıkçılık  işi ile ilgilenen S. B. isimli kadın taksinin önüne geçip! Kollarini açıpp dur gitme diyerek yolu kapatiyor! S.´ye çekil aracın önünden diye sesleniyor F.!  Bunu gören Y. K. koşarak F.´a yumruk atmaya çalışıyor ancak yüksek derecede alkol alan Y. yere düşüyor! Bu sirada tedirgin olan kiz arkadaşını sakinlestirmeye calisan Farugun arkasindan gelen Yalcin kardeşimin göğsüne bıçağı saplayarak ölümüne neden oluyor? dedi.

 

Kaptan F. D.´ ın  Turgutreis Camii´nde kılınacak ikindi namazının ardından Turgutreis Mezarlığı´nda toprağa verileceği öğrenildi.