CHP’DEN MİLAS ÇIKARTMASI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Muğla İl Başkanlığı tarafından organize edilen,Milas İlçe Örgütü tarafından Milas’ta gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısıyla seçim başlangıcı yapıldı. Aday tanıtım toplantısına CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Milas Bel

Tarih: 01.01.0001 00:00 370
CHP’DEN MİLAS ÇIKARTMASI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Muğla İl Başkanlığı tarafından organize edilen,Milas İlçe Örgütü tarafından Milas’ta gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısıyla seçim başlangıcı yapıldı.  Aday tanıtım toplantısına CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, CHP Muğla Milletvekili AdaylarıProf. Dr. Nurettin Demir, Avukat Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan ve Avukat Burak Erbaykatıldı. Milletvekili adayları partililer ve vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Milas İlçe Başkanlığında gerçekleştiren toplantıda milletvekili adayları partililer ve vatandaşlarla yaşanabilir bir Türkiye ve CHP iktidarı için güçlü bir alkış protestosu yaptı.

İlçe binasında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısından sonra milletvekili adayları hep birlikte sivil toplum örgütleri ve ilçe esnafını ziyaret etti. İlk olarak Milas Muharip Gaziler Derneği’ne giden milletvekili adayları, gazilerin yaşadıkları sorunları dinledi. Gazilerin sorunlarının takipçisi olacaklarını belirten milletvekili adayları, TBMM’nde gazilerin de sesi olacaklarını ifade etti.

Demir ve Üstündağ’a Sürpriz Doğumgünü

Milletvekili adayları ziyaretlerine Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile devam etti.  Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda Demir ve Üstündağ’a sürpriz doğumgünü yapıldı. Demir ve Üstündağ, üzerinde CHP iktidarında nice yıllara”  yazılı pastayı birlikte kesti.

Ardından Milletvekili adayları sırasıyla Milas Muhtarlar Derneği, Milas Ziraat Odası, Milas Bakkallar Odası, Milas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası’nı ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adaylarına büyük ilgi gösterildi.