CHP BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP Bodrum İlçe Örgütü esnaf ziyaretleri devam ediyor. Göltürkbüküve Gündoğan Mahallesi esnaflarını tek tek gezerek selamlayanCHP Bodrum İlçe Örgütüne esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 226
CHP BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

CHP Bodrum İlçe Örgütü esnaf ziyaretleri devam ediyor. Göltürkbüküve Gündoğan Mahallesi esnaflarını tek tek gezerek selamlayanCHP Bodrum İlçe Örgütüne esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan Göltürkbükü ve Gündoğan esnaf ziyaretleriile kahve toplantısına 24. Dönem CHP Muğla Milletvekili, 25. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Zeki Gündoğmuş, Bodrum Belediyesi CHP’liMeclis üyeleriÖzden Baysal, Hüseyin Özden, Mehmet Özalın, Güneri Günaydın, Mehmet Melengeç, Mustafa Saruhan, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve Kadın Kolları Üyeleri, Göltürkbükü Mahalle Sorumlusu Kamil Genç, Gündoğan Mahalle Sorumlusu Hilmi Pilevne, CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Başkanları Hüseyin Anıl, Dr. Kerim Cangır, İsmail Sever, Okan Özsu, Duran Öztürk, CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, partililer ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

CHP Muğla Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve beraberindekiler esnafları tek tek ziyaret ederek 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için oy istediklerini ve 8 Haziran sabahı iktidar olma arzusuyla yola çıktıklarını söyledi.

Esnaf gezileri sırasında CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Üyeleri üzerlerine giydikleri Yaşanacak Bir Türkiye” yazılı tişörtlerle esnaf ve vatandaşlara, içinde CHP’nin seçim vaatleri bulanan broşürler dağıttı.

Vatandaşlar ise bıçağın kemiğe dayandığı bu süreçte, CHP´nin iktidara gelmesi için destekleyeceklerini, projelerinin halka yönelik projeler olduğunu söyledi.

Her iki mahallede yapılan kahve toplantılarında ise bir konuşma yapan 24. Dönem CHP Muğla Milletvekili 25. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendilerine pozitif propaganda yapmalarını önerdiğini, mümkün olduğunca iktidarla polemiğe girecek sözler söylememelerini istediğini belirten Aldan,”Yinede söylemeden duramıyoruz. Şöyle bir tablo var, normal bir seçim süreci yaşamıyoruz. 19 siyasi parti seçime girecek,  öne çıkacak 3-4 tane belli başlı siyasi parti var, bunları da gazete ve televizyonlar ön plana çıkarmaya çalışıyorlar.  Ama burada başka bir faktör var. Cumhurbaşkanı mı? diyeyim, AKP Eş Başkanı mı? diyeyim, değişik bir karakter var. Doğrudan seçime müdahale eden, ettiği yeminin karşısında duran, kendisini o göreve getirmiş anayasayı yok sayan, bir anlayış var. İster istemez bir şeyler söylemek gerekiyor”dedi.

Aldan,”İnsanların inanç duygularıyla sürekli oynuyor. Şu anda HDP’nin barajı aşma olasılığı yükseldi. Bu durumda da Recep Tayyip Erdoğan bu anlamda bir saldırıya geçmiş durumda ve saldırıyor, barajı geçmesinler diye. Bunu 400 milletvekili için, 330 milletvekili için yapmıyor. Sadece AKP’nin yeniden tek başına iktidar olabilmesi için yapıyor. Yani ciddi oranda AKP’de erime söz konusu, bizler geziyor, sahayı görüyor, köylerde ki tabloyu çok iyi gözlemliyoruz” şeklinde konuştu.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Başkanları Hüseyin Anıl, Dr. Kerim Cangır, Okan Özsu, CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar’da yaptıkları birer kısa konuşmayla Gündoğan halkına parti programından bahsederek toplantıya katılan vatandaşları bilgilendirdiler.