CHP BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ ECZACILAR GÜNÜNÜ UNUTMADI

CHP Bodrum İlçe Örgütü, Muğla Milletvekili ve 25.Dönem Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir ile birlikte Seçim çalışmaları kapsamında Geriş ve Gökçebel Mahallelerinde Yaşanacak Bir Türkiye” yi konuştu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 241
CHP BODRUM İLÇE ÖRGÜTÜ ECZACILAR GÜNÜNÜ UNUTMADI

CHP Bodrum İlçe Örgütü, Muğla Milletvekili ve 25.Dönem Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir ile birlikte Seçim çalışmaları kapsamında Geriş ve Gökçebel Mahallelerinde Yaşanacak Bir Türkiye” yi konuştu.

CHP Muğla Milletvekili ve 25.Dönem Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediyesi CHP’li meclis üyeleri ile birlikte sabah saatlerinde yola çıkan partililer önce günün anlam ve önemine istinaden Bodrum Merkez, Gümbet mahallesi, Bitez mahallesi ve Yalıkavak Mahalesi öncelikli olmak üzere, Eczacıları tek tek dolaşarak Eczacılar Günü”nü kutladılar.

Eczacıların ardından Yalıkavak Mahallesinde kurulan Pazar yerini gezen, burada bulanan esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen  ve bazı vatandaşlara da parti rozeti takan partililer çözümün 7 Haziranda yapılacak genel Seçimlerde CHP’nin tek başına iktidara gelmesinde olduğunu söylediler.

Akşam saatlerinde  Geriş ve Gökçebel Mahallelerinde yapılan kahve sohbetlerinde ise Yaşanacak Bir Türkiye” projesinde nelerin yer aldığı ve insana, çiftçiye, işçiye, esnafa ve kadınlara neler vadettiği konuşuldu.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen buralarda vatandaşa yaptığı konuşmasında, Yaşanacak Bir Türkiye” için yola çıktıklarını ifade ederek,”CHP’nin halka dönük yaptığı bu seçim programı vatandaşlarımız tarafından çok beğenilmiştir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da yapılan bu programın 4 yıl içinde gerçekleştirileceği sözünü vermiştir. Bizlerde sizlere bu programın insanımıza hiçbir yük getirmeden nasıl gerçekleşeceğini ve içeriğini anlatmak üzere buradayız” şeklinde konuştu.

CHP Muğla Milletvekili ve 25.Dönem Muğla Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir  TBMM’nde Sağlık Çalışma ve Aile Sosyal İşler Komisyon Üyesi olduğunu belirterek,”Dolayısıyla halkı doğrudan ilgilendiren bir komisyon üyesi olduğum için sağlık raporu, özellikle emeklilere sosyal yardımlar, ekonomik yardımlar, taşeronluğun kaldırılması, Türkiye’nin tekrar sendikalaşmasının, işçi ve emeğin değerinin tekrar verilme, örgütlenmesi gibi çok önemli çalışmalar yapıldı ve bu çalışmaların çoğunda bulundum. Bu çalışmalar Türkiye’nin önünü açacak ve buradan şu sonuç çıkıyor. Baktık ki Türkiye’de büyük bir yoksulluk, bunalım ve kaos var. Ve iç savaşa doğru giden bir Türkiye. Bunun neticesinde öncelikle mutlaka bizim sosyal ve ekonomik sorunları çözmemizin kararı verildi. Bizlerde çeşitli şekillerde duyduğunuz veya okuduğunuz programı meydana getirdik”dedi.