Çeşme ve Bodrum out Marmaris in

Marmaris, Çeşme ve Bodrum´un popülerlik tahtına ortak oldu. Maviyle yeşilin kucaklaştığı doğa harikası ilçe, Çeşme ve Bodrum´dan bıkan birçok ünlünün yeni adresi olunca, paparizzilere de ev sahipliği yapmaya başladı. Hal böyle olunca, 2016 yazının en fla

Tarih: 01.01.0001 00:00 310
Çeşme ve Bodrum out Marmaris in

 Marmaris, Çeşme ve Bodrum´un popülerlik tahtına ortak oldu. Maviyle yeşilin kucaklaştığı doğa harikası ilçe, Çeşme ve Bodrum´dan bıkan birçok ünlünün yeni adresi olunca, paparizzilere de ev sahipliği yapmaya başladı. Hal böyle olunca, 2016 yazının en flaş magazin haberleri Marmaris´ten çıktı.

Geçtiğimiz Haziran sonunda dizilerine verilen arada tatile çıkan Yıldız oyuncular Özge Özpirinçci ile Buğra Gülsoy sevgilileriyle birlikte bindikleri bir gulette Marmaris´in turkuaz rengi sahillerinde mavi tur keyfi sırasında paparazzilerin objektifine takıldı.

Sevgilisi Kerem Bürsin ile uzun bir yurtdışı tatili yaptıktan sonra Türkiye´ye dönen Serenay Sarıkaya, annesiyle birlikte Marmaris´te tatil yaparken objektiflere yansıdı.

?Kardeşim Benim´ film setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Murat Boz ile Aslı Enver de Marmaris´te tatil yaparken paparazzilerden kaçamadı.

Bir başka ?set aşıkları´ Poyraz Karayel´in yıldızları Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu aldığı Marmaris´te, aldıkları tüm önlemlere rağmen objektiflere yakalandı.

 

Tarkan´ın balayı adresi

Yılın magazin bombası da Marmaris´te patladı. Mayıs ayında evlenen Tarkan ve Pınar Dilek, ünlü sanatçının konserleri nedeniyle ertelediği balayına Bayram tatilinde çıktı. Bozburun Mahallesi´ndeki tanıdıklarının yatıyla Marmaris´in turkuaz suları üzerinde balayının tadını çıkaran çift de paparizzilerden kaçamadı.

 

Abramoviç´şn de gözdesı

Ünlülerin Marmaris´teki en gözde mahallelerinden Selimiye´de Nilüfer, Kenan İmirzalıoğlu, Eda Taşpınar ve Olgun Şimşek´in evleri bulunuyor. Rus milyarder Abramoviç de son 4 yıldır istisnasız Marmaris´e uğruyor. Mega lüks yatıyla İlçenin birbirinden eşsiz koylarına demirliyor. Hemen her sabah karaya çıkarak bisikletiyle onlarca kilometre yol alıyor.

Yaklaşık 30 yıldır Marmaris´te yaşayan emekli gazeteci Mustafa Kılıç, ?Bozburun´un yanısıra Selimiye ve Söğüt mahalleleri de Çeşme´nin, Bodrum´un kalabalığından kaçan ünlülerle kaynıyor. Birbirinden sakin birçok koyunun ve konaklama tesisinin bulunması, onlar için burayı cazip kılıyor. Ama anlaşılan o ki, paparazziler de peşlerinden gelmiş. Marmaris, bundan böyle magazin programlarının ve gazetelerin ikinci sayfalarına demir atar? ifadelerini kullandı.

(VE-MB-HA-Y)