Ceren´in hedefi Yunanistan´da altın madalya

Temmuz ayında Sakarya´da düzenlenen Kickboks Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazanan ve Avrupa´da Türkiye´yi temsil edecek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Kulübü´nün sporcusu Ceren Bingöm, Yunanistan´da 19-27 Kasım tarihlerinde düzenlenen şampiy

Tarih: 01.01.0001 00:00 603
Ceren´in hedefi Yunanistan´da altın madalya

Temmuz ayında Sakarya´da düzenlenen Kickboks Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazanan ve Avrupa´da Türkiye´yi temsil edecek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Kulübü´nün sporcusu Ceren Bingöm, Yunanistan´da 19-27 Kasım tarihlerinde düzenlenen şampiyonaya altın madalya için hazırlanıyor.

ALGÜL VE BİNGÖM BALKAN ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Sakarya´da düzenlenen ferdi ve kulüpler arası Türkiye Kickboks şampiyonasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Kulübü sporcularından Murat Algül ve Çağlar Bingöm gümüş madalya kazanarak Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Antrenör Erkan Bingöl eşliğinde sıkı bir antrenman dönemi geçiren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Kulübü´nün Kickboks sporcuları Ay-Yıldızlı forma altında hem Türkiye´yi, hem de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi´ni en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklar.

?HEDEFİM ÖNCE AVRUPA, ARDINDAN DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU?

2014 Dünya Gençler ikinciliği derecesi de bulunan Türkiye şampiyonu ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Kulübü´nün sporcusu Ceren Bingöm, Yunanistan´da düzenlenecek Avrupa Kickboks Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ve aynı zamanda kulüp başkanı MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Gürsoy´a madalya sözü veren Bingöm, ?Sakarya´da yapılan Türkiye şampiyonasında Üniversitemiz spor kulübünü temsil ettim ve Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandım. Yunanistan´da 19-27 Kasım tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonasına çok iyi bir hazırlık dönemi yaparak hazırlandım. Başta rektörümüz Mansur Harmandar ve aynı zamanda kulüp başkanımız olan Spor bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. D. Recep Gürsoy hocamızın destekleri ile Yunanistan´da iyi bir derece ile dönmek istiyorum. 2014 yılında dünya ikinciliğim vardı. Bu dereceyi dünya şampiyonluğu ile taçlandırmak istiyorum? dedi.