Çek Operatörler Ülkelerinde Bodrum´u Tanıtacak

Çek Cumhuriyeti?nin en büyük tur operatörlerinden ?Fischer Group? Ege bölge incelemeleri kapsamında Bodrum yarımadasına da ziyarette bulundu. Ekip, 5 gün boyunca Bodrum´daki üst segment otel ve tesisler ile tarihi ve kültürel destinasyonları da ziyaret ed

Tarih: 01.01.0001 00:00 217
Çek Operatörler Ülkelerinde Bodrum´u Tanıtacak

Ege bölgesinde bulunan turistik destinasyonları yakından tanıyarak satışı desteklemek amacıyla Bodrum´u da programlarına alan Fischer Group´tan Michaela Markova liderliğindeki 13 kişilik profesyonel satış ekibi, Bodrum´da 5 gün süreyle bölgeyi ve otelleri gezdi. Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi´nin destekleriyle gerçekleşen etkinlikte Fischer yetkilileri; Bodrum´un tarihinden mavi yolculuğuna, doğal güzelliklerine ve özgün yaşam kültüründen yöresel mutfağına kadar Bodrum´un pek çok özelliğine hayran kaldıklarını ifade etti.

 

Çek ekip lideri Michaela Markova, Meetingpoint Turkey ile 2018´de yaptıkları çalışmalardan oldukça memnun kaldıklarını, yeni dönemde -2019 yılı için- Bodrum´a bir adet uçak daha ilave ederek kapasiteyi artıracaklarının bilgisini verdi. Ayrıca Kuşadası ve Dalaman bölgelerini de programlarına dahil ettiklerini ekledi.

 

Çek Cumhuriyeti´nin önde gelen tur operatörleri, Meetingpoint Turkey Bodrum Kontrat Müdürü Hakan Alim eşliğinde yaptıkları gezide, bölge ve oteller hakkında bilgi alarak Bodrum´u detaylı bir şekilde tanıma fırsatını yakaladı.  

 

Bodrum´da faaliyet gösteren turizmciler ise yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek daha çok işbirliği için kendilerine düşen görevi sonuna kadar yapacaklarının sözünü verdi. 

 

Bu tür çalışmaların Bodrum´un marka değeri açısından çok önemli olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ?Çek turizmcilerin Bodrum´a gelmesine vesile olan tüm turizmci dostlarıma teşekkür ediyorum. Bodrum´un tanıtımı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz? dedi.