Çağdaş Holding, Bodrumluları ´Summer Party´de Buluşturdu

Çağdaş Holding, dün gece Cennet Koyu´nda Bodrumlulara özel ´Summer Party´ düzenledi. Davette cemiyet ve iş dünyasının da içinde bulunduğuönemli isimler yer aldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 432
Çağdaş Holding, Bodrumluları ´Summer Party´de Buluşturdu

Bodrum´un simgesi haline gelen Çağdaş Holding Bodrumluları ve özel müşterilerini "Çağdaş Summer Party"de buluşturdu. 27 Temmuz Cuma akşamı Bodrum´un en güzel köşelerinden biri olan Cennet Koyu´nda gerçekleşen parti Bodrum iş dünyasının önemli isimlerini, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini, ilçe yöneticileri ve Çağdaş Holding´in özel müşterilerini bir araya getirdi.

 

Çağdaş Cennet Koyu Evlerine özel Beach´te gerçekleşen parti Bodrum belediyesi meclis üyeleri ve iş dünyasından isimlerin bulunduğu 200´ün üzerinde konuğa ev sahipliği yaptı. "Çağdaş Summer Party" adlı etkinlikte konuklar, Cennet Koyu´nun eşsiz manzarası eşliğinde yazın tadını çıkarken Avantgarde´ın benzersiz lezzetleri ve ünlü DJ Ogün Saka´nın performansıyla keyifli bir gece yaşadı.

 

Projeyi yakından incelediler

Çağdaş Summer Party´nin konukları Cennet Koyu´nda Çağdaş Holding tarafından yapılan projeyi de inceleme fırsatı buldular. Bodrum´un en nadide koyunda yapımı devam eden Cennet Koyu Evleri, 31 lüks konuttan oluşuyor. 30,552 metrekare arazi üzerine inşaa edilen Cennet Koyu Evleri´nde 24 adet dubleks, 7 adet tek katlı taş ev ve 26 odalı butik bir otel de bulunuyor. Davetliler, kendine özel sosyal tesisleri ve beach´i de olan ve Bodrum´da merak uyandıran bu özel projeyi yakından inceleyerek proje hakkında bilgi aldılar.