Büyükşehirden velilere ?Çocuk Yetiştirme? eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye İlçesinde eğitim vermeye başlayan gündüz bakım evi öğrencilerinin velilerine okul öncesi rehberlik ve beslenmeleri hakkında eğitim verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 329
Büyükşehirden velilere ?Çocuk Yetiştirme? eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi´nin 2016 yılında Fethiye ilçesinde hizmete açtığı Bağyaka Gündüz Bakımevi 80 öğrenciye 10 öğretmen, 1 sorumlu müdür, 1 aşçı, 2 hizmet personeli ile hizmet vermeye devam ediyor.

Gündüz Bakım Evine 30-66 ay aralığındaki çocuklar kabul edilirken bakımevinden Muğla Büyükşehir Belediyesi personelinin yanı sıra diğer kurumlarda çalışan vatandaşların çocukları da yararlanabiliyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağyaka Fethiye Gündüz Bakımevi´nde ayrıca diyetisyen kontrolünde çocukların günlük alacakları kaloriler hesaplanarak yemek listesi hazırlanıyor.

Çocuklara ve velilere daha iyi hizmet verebilmek için kreşte çalışmalar sürerken 2018-2019 eğitim öğretim yılı için öğrenci velileri ile bilgilendirme ve dayanışma toplantısı düzenlendi. 80 öğrenciye eğitim veren kreşte öğrenci velilerine okul öncesi rehberlik ve beslenme alışkanlıklarının nasıl olması gerektiği anlatıldı.