BÖLMEYE DEĞİL, BİRLEŞTİRMEYE GELDİK

ANADOLU PARTİSİ İL BAŞKANI ÇALIŞKAN: BÖLMEYE DEĞİL, BİRLEŞTİRMEYE GELDİK”

Tarih: 01.01.0001 00:00 295
BÖLMEYE DEĞİL, BİRLEŞTİRMEYE GELDİK


Milletvekili Emine Ülker Tarhan`ın Genel Başkanlığı’nda kuruluşunu tamamlayan Anadolu Partisi`nin Muğla İl Başkanı Aylin Çalışkan ve Marmaris İlçe Başkanı Ahmet Emre Toprak, düzenledikleri basın toplantısıyla, Muğla il kurucular kurulunu ve ilçe teşkilatlarını tanıttı.
  Marmaris`te bir cafede düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, Anadolu Partisi İzmir İl Başkanı Hüsnü Baylav da konuk oldu. Marmaris, Datça, Bodrum, Fethiye, Köyceğiz, Menteşe ve Ula ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan yaklaşık 50 kişinin katıldığı toplantıda söz alan Anadolu Partisi Muğla İl Başkanı Aylin Çalışkan; “Bugün ülkemizin gidişatına endişe duymayanınız var mı? Peki günümüz siyasi konjonktöründe güveninizi yitirmediğiniz siyasi parti lideri var mı? İşte Anadolu Partisi 14 Kasımda Sayın Tarhan ve 45 kurucu üyesiyle bu yüzden yola çıktı” dedi.
   “ANADOLU PARTİSİ BÖLMEYE DEĞİL BİRLEŞTİRMEYE GELDİ”
  Aylin Çalışkan, partisinin barajı aşamazsa bölücü durumuna düşeceği iddialarına, “Biz eşitlik, adalet, özgürlük ve sömürüsüz bir ülke istiyoruz. Bize sermayeniz var mı diye soruyorlar, diyoruz ki Sermayemiz yüreğimiz. Biz birileri gibi saraylarda yaşamak için yola çıkmadık. Genel Başkanımız Sayın Tarhan`ın ifadesiyle, elimizin tersiyle iter, iki göz odada mutlu oluruz. Çünkü biz Ali ustanın kızı, balıkçı İdris` in oğlu, memur Rıza `nın çocuklarıyız. Algı yönetimi yapmaya çalışarak ve diyorlar ki, “Anadolu Partisi oyları bölüyor!” tam aksine bölmüyor, çarpıp topluyoruz”
“HER KESİMDEN İNSAN GELİYOR”
  Çalışkan, Anadolu Partisi’nde her kesimden insanın bulunduğunu kaydererek, “Sadece 10 gün içinde Muğla`da Bodrum, Marmaris, Fethiye, Ula, Köyceğiz, Menteşe ve Datça ilçelerimizde teşkilatlanmamızı tamamladık, diğer ilçelerden de talepler geliyor.  Aramızda eski MHP’li, CHP’ li, HEPAR’lı arkadaşlarımız var, partiler üstü bir oluşumdur bu. Hepimizin birleştiği tek bir nokta var o da tek dil, tek millet,  tek vatan" dedi.