BODTO ?Bodrum Standı Hepimizin? Diyor

T.C. Bodrum Ticaret Odası yeni hizmet binasına taşınmasının ardından üye faydası gözeten çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 186
BODTO ?Bodrum Standı Hepimizin? Diyor

Sürekli kalite artışı hedefiyle, tüm Odalar arasındaki en yüksek akreditasyon puanıyla kendini ispatlayan Bodrum Ticaret Odası, 7-10 Aralık tarihleri arasında fuarizmirde düzenlenecek olan 11. Travel Turkey Fuarına, B holünde kurulacak Bodrum standıyla katılacağını açıkladı. 7 Aralık Perşembe günü 15.30´da gerçekleşecek Bodrum Standı açılış kokteyline tüm üyeler ve Bodrum severler davet edildi.

2005 yılından beri turizm fuarlarına katıldıklarını ve amaçlarının üyelerini tek çatı altında toplayarak birlik beraberlik yaratmak olduğunu açıklayan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, ?Bu sene de Travel Turkey fuarında 7-10 Aralık tarihleri arasında üyelerimizin hizmetindeyiz. Belli imkanlar doğrultusunda kendilerine iş toplantıları için ortam sunuyoruz. Bir üyemiz bile fuardan olumlu sonuç alarak dönerse bu bizim için sevindiricidir. Tüm üyelerimizi ve Bodrum severleri 7 Aralık Perşembe günü saat 15.30´da başlayacak olan Bodrum standı açılış kokteylimize davet ediyorum. Ayrıca bu sene standımıza destek veren Bodrum Belediyemize de teşekkür ederim.? dedi.

BODTO İkili Görüşmeler İçin Üyelerini Yönlendiriyor

Bodrum Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamada yüz yüze görüşmeler (B2B) için üyelerin yönlendirileceği ve şuana kadar İngiltere ile Hindistan´dan tur operatörlerinin Odaya bildirimde bulunduğu ve Bodrum standını fuarın ilk 2 günü ziyaret edecekleri açıklandı. Fuara katılan firmalarla işbirliği yapmak üzere dünyanın farklı bölgelerinden Türkiye´ye turist gönderen tur operatörleri ve seyahat acentelerinin karar vericileriyle üyelerin buluşması için fuar yetkilileriyle iletişimde olunması istendi. Yüz yüze görüşmeler için B holünde kurulacak olan ?Speed Networking Alanında?  fuarın ilk iki günü yabancı firma yetkilileri ile görüşme yapılabilir. Speed Networking Alanında Görüşme saatleri fuarın 1. Günü 14.00-16.00 arası, fuarın 2. Günü 15.00-17.00 arası planlanmıştır.

Bodrum standı B holünde 308 kodlu alanda yer alıyor. Fuar açılış kapanış saatleri olan 10.00-18.30 arasında Bodrum standında hizmet verilecek.