Bodrum'un En Lezzetli Festivali

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Kraft Yaşam Festivali, Cuma günü düzenlenen etkinlikler ve konserlerle başladı.

Tarih: 16.09.2019 09:33 1283
Bodrum

Bodrum’un yerel değerlerini öne çıkartmayı hedefleyen Kraft Yaşa ekibi tarafından Bodrum Belediyesi'nin ve Bodrum Ticaret Odası'nın destekleri ile gerçekleşen festival, rüzgarlı havaya rağmen oldukça renkli görüntülerle başladı. Öğle saatlerinde misafirlerini ağırlamaya başlayan festivalde gün içerisinde birbirinden eğlenceli oyunlar gerçekleşti. Üreticiler ile tadım ve Beer Yoga ile devam eden etkinliklerde Serdar Güler Cyr Wheels gösterisi ile izleyicileri büyüledi. Festivalde Ethernal Flames Fire Show ateş gösterisi nefesleri keserken ardından gerçekleşen Ajda&Aura konserinde seslendirilen şarkılara tüm katılımcılar eşlik etti. Gece Dj Emre Öğütçü'nün performansıyla sona erdi.

Zanaat ürünleri, yerel içecekler ve el işi ürünlerinin sunulacağı festivalde; Cumartesi akşamı "Alican Demirtaş" ve "Superbad", Pazar akşamı ise "The Ayılar" konserleri ile gün içerisinde oyunlar, gösteriler ve workshoplar gerçekleşti.   

Mustafa Yavaş ve Meral Kurt'un öncülüğünde kurulan "Kraft Yaşa" tarafından gerçekleşen organizasyonda, Türkiye'nin birçok bölgesinden gelen 8 yerel içecek firması da  29 çeşit bira sunarken yiyecek stantlarında tadımlar yapıldı.  

Festivalin ilk gününde olumsuz hava koşullarına rağmen çok keyifli saatler geçirdiklerini ifade eden Mustafa Yavaş, “Birbirinden değerli zanaatkarları, kraft ürünleriyle burada ağırlıyoruz. Bu sene ikincisini gerçekleştirdiğimiz festivalimizde her akşam bir konser var. İlk gün oldukça eğlenceli geçti, hafta sonu tüm Bodrumluları festivalimize bekliyoruz” dedi.