Bodrum´un Çınarlarına Ziyaretler

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum´da yaşayan 100 yaş ve üstündeki büyükler evlerinde ziyaret edildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 265
Bodrum´un Çınarlarına Ziyaretler

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki Çarşı Mahallesi´nde ikamet eden 102 yaşındaki Hüseyin Dinar´a yapıldı. Ziyarete Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı da katıldı. Hüseyin Dinar, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü ekibine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

 

Daha sonra Eskiçeşme Mahallesi´ndeki 101 yaşındaki Gülşade Boyacı, Bitez Mahallesi´ndeki 104 yaşındaki Zehra Sakal, Turgutreis Mahallesi´ndeki 108 yaşındaki Fatma Çiftçi ile devam eden ziyaretler Mumcular Mahallesi´ndeki 101 yaşındaki Dudu Tan ile sona erdi.

 

Yapılan ziyaretlerle ilgili bilgi veren Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, "Büyüklere Saygı projesi kapsamında Bodrum´da yaşamakta olan büyüklerimize ziyaretlerimizi 3 senedir sürdürüyoruz. Bu sene de Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle 100 yaş ve üzeri büyüklerimizi ziyaret ederek onların yanında olduk. Onlara Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon´un hürmetlerini ve selamlarını ilettik." dedi.

 

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Bodrum Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler yapılacaktır.