Bodrumspor´da Görev Dağılımı Belli Oldu

Bodrum Belediyesi Bodrumspor´da güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Rıza Karakaya ve ekibinde görev dağılımı belli oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 409
Bodrumspor´da Görev Dağılımı Belli Oldu

Bodrum Belediyesi Bodrumspor´da güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Rıza Karakaya ve ekibinde görev dağılımı belli oldu.
Görev dağılımına göre Hüseyin Gözütok Genel Sekreter, Gürkan Topan as başkanlık ve idari işler ve tesislerden sorumlu yönetici, Fatih Öztarakçı as başkanlık ve kurumsallaştırma, reklam, pazarlama sponsorluk, markalaşma ve koordinasyondan sorumlu yönetici, Baran Akcan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve hukuk işlerinden sorumlu yönetici, Murat Özturk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Basın, iletişim ve medyadan sorumlu yönetici, Fatih Murat Yıldız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve amatör branşlardan sorumlu yönetici, Murat Önder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı tesisleşme, projeler ve iktisadi işlerden sorumlu yönetici, Halil Teke genel kaptan, Arif Karaman Sayman, Zeynel Kılıç yelken şuben sorumlu yönetici, Aydın Güven iktisadi işletmelerden sorumlu yönetici, Hüseyin Ural Aküzüm TFF ile ilişkiler ve hukuktan sorumlu yönetici, Mehmet Gürbüz yatırım, projeler, reklam ve sponsorluktan sorumlu yönetici, Hadi Türk Altyapı ve Akademi Ligleri, taraftarlar ve stadyum güvenlik sorumlusu, Erhan Berber ve Hacı İbrahim Dalda kurumsal ilişkilerden sorumlu yönetici, Muhammet Karapınar çevre ve sosyal sorumluluktan sorumlu yönetici, Murat Süren ise Futbol Şube ve iktisadi işletmelerden sorumlu yönetici olarak görevlendirildi.
Yapılan görevlendirmelerde ayrıca Profesyonel Futbol Şube sorumluları Muhammet Karapınar , Hacı Dalda, Murat Süren, Hadi Türk, Hüseyin Gözütok olarak belirlenirken transfer komitesi ise Hadi Türk, Halil Teke, Hüseyin Gözütok ve Erhan Berber isimlerinden oluştu.
Yeni yönetim kurulunun oluşturulmasıyla zaman kaybetmeden göreve başladıklarını söyleyen başkan Karakaya ise şunları söyledi;
" Çözüm odaklı çalışmalara başlayan Bodrumspor´da taşlar yeniden yerine oturmaya başladı. Kulüp yönetimi kısa zamanda yaratmış olduğu kaynaklarla uzun vadeli planlarında kar etmek istediği futbolcular Ozan Sol ve Ümit Milli takıma seçilen Harun Kavaklıdere´nin ödemelerini gerçekleştirerek bonservislerini aldı. İlerideki günlerde de yeni stratejik planın ikinci aşamasını uygulamaya koyacak olan yönetim kurulumuz yeni dönemde, ciddi projelere imzalar atılacağının sinyallerini şimdiden vermeye başladı. Ayrıca desteklerinden dolayı Bodrum Belediye başkanımız Ahmet Aras´a Bodrumsporlular adına teşekkürlerimizi sunuyorum."