BODRUMSPOR PLAY-OFF BİRİNCİ KARŞILAŞMASINDA OFSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup´ta ki mücadelesini 3. Sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan B.B. Bodrumspor, play-off ilk maçında Ofspor ile deplasmanında karşılaşacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00 130
BODRUMSPOR PLAY-OFF BİRİNCİ KARŞILAŞMASINDA OFSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup´ta ki mücadelesini 3. Sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan B.B. Bodrumspor, play-off ilk maçında Ofspor ile deplasmanında karşılaşacak.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig´de namağlup şampiyon olarak profesyonel lige yükselen ve 3. lige çıktığı ilk yıldan büyük başarıya imza atan B.B.Bodrumspor´da hedef, play-off maçlarını kazanarak 2. lige yükselmek.

Perşembe günü Trabzon Of İlçe Stadı´nda oynanacak karşılaşma öncesi Rize´de hazırlıklarını sürdüren B.B. Bodrum´da futbolcuların ve teknik ekibin morallerin yüksek olduğu gözlenirken, Çaykur Rizespor tesislerindeki antrenmanı izleyen kulüp başkanı Rıza Karakaya şunları söyledi; ?Ben öncelikle bizlere burada tesislerini açan Çaykur Rizespor yönetimine ve teknik heyetine teşekkür ediyorum. İnşallah onlarında bir gün yolu Bodrum´a düşer ve bizlerde onlara tesislerimizi kullandırmaktan büyük onur duyarız. Ayrıca burada güzel bir ortam var, takımımız 3 gün öncesinden geldi buraya. Zaten yılbaşından bu yana söylüyoruz; Bizim hedefimiz ilk yıldan ligde tutunabilmekti. Bunu başardık ve sonrada çocukların inancı, birbirine olan güvenci, sahada mücadelelerinden yılmamaları, iyi bir ekip olmaları, teknik ekibimizin onları iyi hazırlamaları, belediye başkanımızın bizlere sunduğu imkanlar ile bakıldığında güzel bir yol aldık birinci yılımızdan. İlk yılımızdan play-off hedefini de gerçekleştirdik, bundan dolayı ben sporcu, teknik heyet, taraftarlarımızdan gurur duyuyorum, ilk yıldan bu tür güzel şeyleri yaşamak çok güzel?.

Bodrumspor´un aslında gönüllerin şampiyonu olduğunu da belirten başkan Karakaya sözlerine şu şekilde devam etti; ?20 Yıl aradan sonra çıktığımız 3. Ligde ilk yılımızdan bizi play-off oynamaya hak kazandırarak hakikaten gönüllerin şampiyonu olmuştur bu takım. Bizim için artık yenilsek, yensek önemli değil. Ligin başından bu yana söyledik, ligin en rahat takımı biziz. Şimdide söylüyorum play-off´un en rahat takımı biziz. Ben inanıyorum ki, bu futbolcu grubu kalbinde Bodrumspor sevdası olan başta belediye başkanımız Mehmet Kocadon olmak üzere, Bodrumspor için ağlayan taraftarlarımızdan kalbi bizimle olan herkesi bu futbolcu grubumuz yine sevindirecek benim buna inancım sonsuz. Buraya taraftarlarımızda gelecek, onlara teşekkür ediyorum Of´a kadar gelerek Bodrumsporumuza destek olacaklar. Buradan inşallah avantajlı skorla ayrıldığımızda da dönüşte bütün Muğla halkını Pazartesi günü oynanacak önemli maçta, Bodrumsporumuza desteğe davet ediyorum?

B.B. Bodrumspor ile Ofspor A.Ş. arasında Perşembe günü oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 15:30´da çalacak.