Bodrumspor İkinci Hazırlık Karşılaşmasını Balıkesirspor İle Oynadı

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar kampında sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor oynadığı 2. hazırlık karşılaşmasında 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor´a 2-0 mağlup oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 228
Bodrumspor İkinci Hazırlık Karşılaşmasını Balıkesirspor İle Oynadı

Yeni sezon öncesi 2. Etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar´da sürdüren B.B.Bodrumspor, Kocatepe Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada her iki devrenin son dakikasında yediği gollerle karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. B.B.Bodrumspor´un yeni transferlerinin de ilk kez forma giydiği karşılaşma genel olarak karşılıklı ataklarla geçti. B.B.Bodrumspor´un bir topu direkten dönerken, en az iki net gol pozisyonunda da son vuruşlarda etkili olunamadı. Yeşil beyazlı ekipte 2-0 mağlup olunmasına rağmen yeni oyuncuların takıma uyum sağlaması ve organize yapılan ataklarda son vuruşlar hariç iyi bir oyun sergilenmesi de dikkatlerden kaçmadı. Balıkesirspor´un gollerini ise Serdar Güncü ve Foxi Kethevoama kaydetti.

B.B.Bodrumspor 2 etapda tamamlayacağı Afyonkarahisar kampının 3. hazırlık karşılaşmasında ise geçtiğimiz sezon aynı grupta mücadele ettiği Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. 4 Ağustos´ta oynanacak karşılaşmada Kocatepe Spor Kompleksinde oynanacak.