BODRUMSPOR HEDEFE KİLİTLENDİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup´ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ikinci devrenin ilk iç saha maçında Zara Belediyespor ile karşılaşacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00 230
BODRUMSPOR HEDEFE KİLİTLENDİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup´ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, ikinci devrenin ilk iç saha maçında Zara Belediyespor ile karşılaşacak.

24 Ocak Pazar günü Bodrum İlçe Stadı´nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına Yalıkavak Stadı´nda gerçekleşen tek antrenman ile başlayan B.B. Bodrumspor´da hedef mutlak 3 puan. Bir maç eksiği bulunan ve 30 puan ile 8. Sırada bulunan B.B. Bodrumspor, playof hattından sadece 2 puan geride bulunuyor. Rakiplerin birbirleriyle arasındaki puan farkının çok az olduğu grupta, iç sahada oynayacağı 9 maçı da final maçı olarak gören B.B. Bodrumspor ile lider Etimesgut Belediyespor arasındaki puan farkı ise 10.

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig 7.´inci Grupta namağlup şampiyon olan B.B. Bodrumspor´un Bodrum İlçe Stadı´nda oynanan maçlarının hepsi şenlik havasında geçmiş, Bodrumlu futbolseverler maçlara yoğun ilgi göstermişti. İkinci devrenin ilk iç saha maçında da taraftarın desteği ile iç sahada oynanacak 9 maçtan ilki olan Zara Belediyespor maçını kazanarak hedefine doğru ilerlemek isteyen B.B. Bodrumspor´da eksik veya sakat oyuncu bulunmazken, B.B. Bodrumspor Facebook sayfasından maç ile ilgili yapılan duyuru şu şekilde; ?Dünyanın her yerinden insanların Dünya barış topluluğu gibi yaşadığı yerin adıdır Bodrum. Dünyanın en güzel mavisinin, yeşilinin, beyazının medenice paylaşıldığı yerdir Bodrum. Gelin birde her yerde en güzel şekilde Bodrum´u temsil eden gururumuz Bodrumspor´a destek olun. Gelin bu aşkı, bu sevdayı beraber paylaşalım, beraber başaralım. Bu Pazar 13:30 Bodrumspor, Zara Belediyespor. Bu önemli maçta sende katıl bize?