Bodrumspor bu hafta Ofspor deplasmanında

Spor Toto 3. Lig 2. Grup´ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk devrenin son maçında deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00 208
Bodrumspor bu hafta Ofspor deplasmanında

Spor Toto 3. Lig 2. Grup´ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk devrenin son maçında deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak.
Son 5 haftada aldığı 4 galibiyet ve 1 beraberlik ile önemli bir çıkış yakalayan B.B. Bodrumspor ilk devreyide çıkışını sürdürerek tamamlamak istiyor. Geçtiğimiz Pazar günü Bodrum İlçe Stadı´nda oynanan Yomraspor maçını 5-0 gibi net bir sonuçla kazanan B.B. Bodrumspor, maçın ardından verilen bir günlük aranın ardından Salı günü Ofspor maçı hazırlıklarına başladı.

Yalıçiftlik Tesisleri ve Bodrum İlçe Stadı´nda Ofspor maçı hazırlıklarını sürdürüen B.B. Bodrumspor´da teknik direktör Cem Cambaz´da iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek şunları söyledi; ?Öncelikle Yomraspor maçında bizleri destekleyen bütün Bodrumspor sevdalılarına ve Asi Tayfa üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bize iyi bir rüzgar açtılar, arkamızdan gerçekten olumlu bir enerji ürettiler. Sahada da oyuncularımız aynı şekilde cevap verdi. Yomra´nın analizini gerçekten iyi yapmıştık. 5-0 bitti maç ama gerçekten seyir zevki yüksek, gole doyuran bir oyun oynamaya çalıştık. Bunu yaparken de iş disiplinine çok dikkat ettik. Rakibinde iyi yerlerine karşı önlemler alıp kendi oyunumuz üzerine iyi oyunlar sergiledik. Gerçekten daha da iyiye giden bir ivmemiz var?
İlk devrenin son maçında da deplasmanda Ofspor ile karşılaşacaklarını belirten Cambaz konuşmasına şu şekilde devam etti; ?Her zaman söylediğim gibi biz Bodrumspor bayrağını en iyi şekilde gururla dalgalandırmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Sahaya çıktığımız zaman zaten oyuncularımız en iyi mücadeleyi sergiliyor ve sergilemeye de devam edecek. Biz onlara sonuna kadar güveniyoruz. Bu hafta 3 oyuncumuz eksik sarı kart cezalarından dolayı. Onların yerine de oynayacak arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyoruz zaten herkes bu takımın birer parçası?

B.B. Bodrumspor Cuma günü Bodrum´da gerçekleştireceği son antrenmanın ardından Cumartesi günü İstanbul aktarmalı Trabzon´a uçacak. Burada da bir antrenman yapacak B.B. Bodrumspor kafilesi daha sonra konaklayacağı otele geçerek maç saatini bekleyecek.