BODRUM ŞENLİKLERİNDE YAŞANACAK BİR TÜRKİYE” FIRTINASI ESTİ

Bodrum Belediyesinin düzenlediği 20. Pedasa Şenliğinde ve Bodrum Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği 3.Yayla Şenliğinde CHP Bodrum İlçe Örgütünün Yaşanacak Bir Türkiye” Fırtınası esti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 313
BODRUM ŞENLİKLERİNDE  YAŞANACAK BİR TÜRKİYE” FIRTINASI ESTİ

Bodrum Belediyesinin düzenlediği 20. Pedasa Şenliğinde ve Bodrum Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği 3.Yayla Şenliğinde CHP Bodrum İlçe Örgütünün Yaşanacak Bir Türkiye” Fırtınası esti.

Düzenlenen programlar kapsamında etkinliklere CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, , Bodrum Belediyesi CHP’li meclis Üyeleri Hüseyin Özten, Özden Baysal, CHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Akın Üstündağ, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Üyeleri ve partililer katıldı.

İlk olarak Mesut Yar`ın sunduğu, uzaylı sanatçı diye bilinen Mustafa Topaloğlu’nun yer aldığı, Karadeniz türkülerinin söylenip, yöresel yemeklerin yendiği, alanda kurulan çadırlarda, Karadeniz`in ünlü yemekleri kuymak (mıhlama), lahana çorbası, Laz böreği, Akçaabat köftesi, hamsi kuşu, kaygana, hamsi köfte ve ayranın satışa sunulduğu, Bodrum Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği 3.Yayla Şenliğine katılan partililer burada parti adına kurulan çadırda ve etrafında bulunan çadırlardaki vatandaşlarla kısa sohbetler ederek, parti politikalarını anlattılar.

Yaklaşık bir saatlik ziyaretin ardından partililer buradan ayrılarak, doğa yürüyüşü, festival korteji eşliğinde sembolik olarak develerle davul ve zurnayla Pedasa’ya çeyiz taşıması etkinliği, zeytin aşılama ve çeşitli gösteriler, develerin Pedasa Kale önüne gelişi ve helva ekmek dağıtımı, yöresel müzisyenler eşliğinde eski sanatların ödüllü yarışmaları ve Yağlı Güreşlerin sunulduğu, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Melegeç’in önderliğini yaptığı ve Bodrum Belediyesinin düzenlediği 20. Pedasa Şenliklerine katılarak buradaki vatandaşları selamladılar.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları üyeleri diğer etkinlikte olduğu gibi burada da üzerlerinde Yaşanacak Bir Türkiye” yazılı giydikleri tişörtlerle, parti programını anlatan broşürleri şenliğe katılan vatandaşlara dağıtırken, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, CHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Akın Üstündağ ile birlikte vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdiler.