BODRUM ROTARACT KULÜBÜ, YUVADAKİ KARDEŞLERİNİ MUTLU ETTİ

Bodrum Roratact Kulübü Üyesi gençler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını içerisine alan hafta sonu, hazırladıkları program dahilinde, yuvada yaşayan çocuklarla bir araya gelerek çocuklara unutamayacakları güzel bir gün yaşattı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 266
BODRUM ROTARACT KULÜBÜ, YUVADAKİ KARDEŞLERİNİ MUTLU ETTİ

Bodrum Roratact Kulübü Üyesi gençler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını içerisine alan hafta sonu, hazırladıkları program dahilinde, yuvada yaşayan çocuklarla bir araya gelerek çocuklara unutamayacakları güzel bir gün yaşattı.

2440. Bölgeye bağlı Bodrum Rotaract Kulübü’nün üyeleri, 23 Nisan Haftası’nda çocuk yuvasında yaşamlarını sürdüren kardeşlerinin yüzünü güldürdü. Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda anne ve babası olmayan ya da ailesinden ayrı yuvada yaşamlarını sürdüren çocukları yalnız bırakmak istemediklerini ifade eden Bodrum Rotaract Kulübü 2014-2015 Dönem Başkanı Evrim Özkeskin, Yuvadaki kardeşlerimizi sevindirmek için Bodrum Rotaract Kulübü olarak böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Gün boyunca kardeşlerimizle birlikte mutlu bir gün geçirdik. Onlar eğlenirlerken ağabeyleri ve ablaları olarak bizler de çok eğlendik ve mutlu olduk. Onların gözlerindeki mutluluk pırıltılarını görmek bile bizleri mutlu etmeye yetti. Birlikte oyunlar oynadık, güldük, sohbet ettik. Onlar için olduğu kadar bizler için de unutulmaz ve keyifli bir gün oldu.” dedi.

ÇOCUKLAR GÜNE GOLF OYNAYARAK BAŞLADI

Yaşları 5 ila 16 arasında değişen 12 çocuk ile gün boyunca bir arada düzenledikleri çeşitli etkinliklerde vakit geçiren kulüp üyeleri, güne çocuklarla birlikte Bodrum’un Ortakent Yahşi Mahallesi’ndeki Bodrum Golf ve Tenis Club tesislerinde verilen golf dersi ile başladı. Önce golf sporu hakkında çocuklara bilgi veren eğitmenler, daha sonra da tek tek çocuklara golf oynamayı öğretti. Büyük bir keyifle Bodrum Rotaract Kulübü’nden ağabey ve ablaları ile birlikte golf oynayan çocuklar, yeni güne yüzleri gülerek merhaba dedi.

STS BODRUM OKUL GEMİSİ İLE ÇOCUKLARA YELKEN KEYFİ

Bodrum Belediyesi Yelken Kulüp’te verilen kahvaltının ardından ise çocuklar Yelken Kulübü’nün önünde bulunan STS Bodrum Okul Gemisi ile denize açıldı. Geminin tüm kısımlarını gezerek tekne mürettebatına ve kulüp üyelerine tekne ile ilgili merak ettikleri sorularını yönelten öğrenciler, dümenin de başına geçerek eğlenceli bir deneyim yaşadılar.

ÇOCUKLAR BODRUM’DAN MUTLULUKLA AYRILDI

Tekne gezisinin sona ermesiyle kulüp üyeleri çocuklara bu sefer de önce Bodrum Kalesini, sonra da çarşıyı gezdirdi. Gezinin ardından öğle yemeklerini yiyen çocuklar yemeğin üzerine çok sevdikleri dondurmalarını da yiyerek mutlu bir şekilde Bodrum’dan ayrıldı.

Bodrum Rotaract Kulübü Üyeleri, günün sonunda çocukları yolcu ederlerken verdikleri Bodrum saatleri ve çeşitli hediyelerle çocukları sevindirdi. Gün boyu süren etkinliklere Bodrum Belediyesi, Bodrum Golf ve Tenis Club ve Devecioğlu Saat de katkı sağladı.