Bodrumlular Ekimde Spora Doyacak

31 yıldır Türkiye’nin tanıtımında önemli rol üstlenen Akdeniz’in en büyük deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup, bu yıl da nefesleri kesecek.

Tarih: 17.10.2019 11:32 320
Bodrumlular Ekimde Spora Doyacak

Hapimag Sea Garden Resort’ün gold sponsorluğunda 21 – 26 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan The Bodrum Cup, efsanevi yarışlar ve konserler eşliğinde unutulmaz bir hafta yaşatacak. Yarışın bu yılki kazananı, dünyaca ünlü Türk heykeltıraş İlhan Koman’ın Sonsuz Sütun eserinden esinlenerek yapılan ödülün sahibi olacak.

Spora verdiği desteğe hız kesmeden devam eden Hapimag Sea Garden Resort, bu yıl 31. kez düzenlenecek olan American Hospital The Bodrum Cup’ın sponsorları arasındaki yerini aldı. Etkinlik, uluslararası binlerce yelkenciyi ve yelken tutkununu 21 – 26 Ekim tarihleri arasında Bodrum’da ağırlayacak. Kazanan, dünyaca ünlü Türk heykeltıraş İlhan Koman’ın Sonsuz Sütun eserinden esinlenerek yapılan ödülün sahibi olacak.

Ajda Pekkan sahne alacak

Bodrum’um huzur dolu eşsiz mavisinde gerçekleşecek olan yarışa, çoğunluğu klasik ve ahşap olan yüzlerce yat katılacak. İzleyenlere görsel şov sunacak olan yarışların ardından 21 Ekim’de Mehmet Erdem, 22 Ekim’de Ayşe Sicimoğlu, 23 Ekim’de SATTAS, 24 Ekim’de Evrencan Gündüz, 25 Ekim’de Kalben, ve 26 Ekim’de de Ajda Pekkan sahne alacak. Yaza veda tadında gerçekleşecek organizasyon, yelken tutkunlara unutulmaz anlar yaşatacak.

 

Sezon spora destekle son buluyor

Türkiye’nin tanıtımında önemli rol üstlenen Akdeniz’in en büyük deniz festivali The Bodrum Cup’a, sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum Genel Müdürü Kerem Demirkol; “Bundan tam 25 yıl önce kapılarını açan, Ege Bölgesi’nin en büyük kapasiteye sahip olan tesisimiz; her zaman spor, kültür-sanat ve gastronomi alanında etkinliklere ev sahipliği yapıyor ve destek veriyor. Bunu bir toplumsal sorumluluk olarak görüyor ve çok önemsiyoruz. Geleneksel hale gelen Lezzet Günleri festivalimiz, desteklediğimiz Tarihi Batı Anadolu Ralli’si dahil bir çok etkinliğimiz ile konuklarımıza da unutamayacakları deneyimler yaşatmayı önemsiyoruz. Önümüzde ev sahipliği yapacağımız Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonası var. Heyecanla bekliyoruz" dedi.

Hapimag Sea Garden Resort, The Bodrum Cup’ın ardından binlerce sporcu ve sporseveri ağırlamaya devam ediyor. Akdeniz’e kıyısı olan ülkeler arasında en kapsamlı ve prestijli yüzme yarışı olan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası da bu yıl 3. kez Hapimag Sea Garden Resort ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Bu yıl 11.’si düzenlenecek olan yarış, 26-29 Ekim tarihleri arasında Bodrum’a renk katacak.

 

 

 

 

The Bodrum Cup hakkında

Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan The Bodrum Cup, dünyanın dört bir yanındaki yelken sporcularını ve meraklılarını Bodrum’da bir araya getiren uluslararası bir yelken yarışıdır. Güneşe dayalı turizm algısını değiştirerek güneş ve rüzgâr turizmini tercih nedeni yapan The Bodrum Cup, aktif olarak koylar hakkında farkındalık yaratmanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır. Organizasyon, 2017 yılında 150 yat, 1500 yelkenci ve 8000 izleyiciye ulaşmıştır. The Bodrum Cup bu yıl yarış ve etkinliklerle dolu 31. yılını kutlamaktadır. http://www.bodrumcup.com/