BODRUM`DA HANDE YENER İZDİHAMI

Bodrum ilçesinde konser veren ünlü pop sanatçısı Hande Yener izdihama neden oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 229
BODRUM`DA HANDE YENER İZDİHAMI

Bodrum ilçesinde konser veren ünlü pop sanatçısı Hande Yener izdihama neden oldu.

Ünlü sanatçı Hande Yener, Bodrum’un meşhur gece kulüplerinden Pasha’da hayranlarıyla buluştu. Gece saat 23.00’te açılan kulüp, saat 01.30’da müşterilerine kapıları kapattı. Bilet almak için gece kulübünün önüne gelenler uzun kuyruklar oluşturdu. Biletler bitince birçok Hande Yener hayranı kapıda kaldı.

Saat 02.00’de sahne alan Yener ise kalabalığı görünce, "Bugün coşmaya hazır mısınız? Çok güzel bir kalabalık var" diyerek ‘Bodrum’ isimli şarkısıyla konsere başladı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Yener’e oğlu DJ Çağan Kulaçoğlu eşlik etti. Gece kulübünü dolduran vatandaşlar, Hande Yener’in fotoğrafını çekmek için birbirleriyle yarıştı. 3 saat boyunca sahnede kalan Yener’i yaklaşık 2 bin 500 kişi izledi. Çoğunlukla hareketli parçalara yer veren Yener, zaman zaman da duygusal şarkılarını seslendirdi.

Siyah bir elbiseyle sahneye çıkan Yener’in yaptığı dans şovlar da göz doldurdu. Neşeli tavırları ve esprileriyle sevenlerini gülme krizine sokan ünlü sanatçı, tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, "İlk olarak Mersin’deydim, bir sosyal proje kapsamında köy çocuklarına kütüphaneler kuruluyor. Ona destek amacıyla gittik, şimdi de Bodrum’dayız" ifadelerini kullandı.

 

RÖTARDAN KORKUYOR

Bir çok bölgede konser veren Hande Yener rötardan çok korktuğunu belirterek, Uçak beklerken rötar yazısından ödüm patlıyor. Havaalanlarında uyukluyoruz, uçakta uyuyoruz. Robot gibi oluyoruz. Ama sahneye çıktığımızda her şey düzeliyor. Uyku düzenim yok, sinirler biraz bozuluyor. Uzun zamandan sonra ilk kez yarın güzel bir uyku çekeceğim” dedi.

 

"PATRONİÇE OLMAK GÜZELMİŞ"

Bodrum’da açtığı beach hakkında da konuşan Yener, "Patroniçe olmak çok keyifli. Dünyaca ünlü DJ`lerle tanışmak, onlarla müzik yapmak çok güzel. Aniden gelişen performanslar oluyor. Onlar çalıyor, ben söylüyorum, bir anda çok güzel müzikler ortaya çıkıyor Beach`deyken. Uçakta bile soruyorlar beach nerede, çocuklarımız gelecek diye. Herkes duymuş şimdiden" diye konuştu.

 

GÖBEĞİNİ GÖSTEREREK, ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI

Bir anda göbeğini açan Yener, "Göbeğim yok, gördünüz mü? Bazen uçaklarda şişiyorum. Bazı kostümler de bir anda sıkıştırdığı an kilolu gibi görünüyor. Ama ben asla kilo almadım, sınırlarımı bilen biriyim. Asla kendimi bırakmam. Bir de ne diyet yapacak zaman var, ne spor yapacak zamanım var, zaten ben bütün bu enerjimi sahnede harcıyorum. Sahnede eridim bittim" dedi.

 

"SIRTIMI OĞLUMA DAYADIM"

Hande Yener, oğluyla aynı sahneyi paylaştığını belirterek, Artık arkamda oğlum var, sırtım yere gelmez. Levent Akbulut oğlumla anlaştı. Yaz boyunca Bodrum Pasha Clup`te sahne alacak. O gün, beach açılışı var, bizle beraber çalar mısın dedim, oğlum bana Levent Beyden izin alayım diye cevap verdi, Tamam oğlum izin al patronundan dedim" diye konuştu.

 

BEN DEĞİL, DEMET AKALIN BENİMLE REKABET YAPIYOR”

Yener, yeni evinin hayırlı olmasını dileyen gazetecilerin, "Demet Akalın`la komşu olmuşsunuz" demesi üzerine, "Ben rezidanstayım, komşularım başka, futbolcular ve Fatih Terim komşularım benim. Demet Akalın’a bol şans diliyorum sahnesinde. Benim hiçbir zaman yok rekabetim, Demet Akalın’ın var” dedi.