BODRUM`DA "HİÇ-3" ÇALIŞTAYI

Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, 12-22 Eylül 2014 tarihleri arasında "Olduğumuz ama bilmediğimiz: Hiç-3 " adlı Turgutreis-Bodrum Çalıştayı`ndan çıkan eserleri sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00 4102
BODRUM`DA


Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, 12-22 Eylül 2014 tarihleri arasında "Olduğumuz ama bilmediğimiz: Hiç-3 " adlı  Turgutreis-Bodrum Çalıştayı`ndan çıkan eserleri sanatseverlerin beğenisine sunacak.  
Turgutreis - Bodrum Çalıştayı olarak Turgutreis Devtaş Sitesi`nde çalışmalarını sürdüren ressamlar, heykeltıraşlar, enstalasyon ustaları ile yerli ve yabancı konuk sanatçılar eserlerini oluşturmak için bir araya geldi. Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi`nde 12 Eylül`den itibaren eserlerini sergileyecek sanatçılar aynı zamanda sergi süresince eserlerin tüm üretim sürecini de yapacakları çalıştaylarla sanat severlere yansıtacak.
Çalıştaya verilen "HİÇ" adı, ünlü şairimiz Neyzen Tevfik’in aynı addaki şiir kitabından esinlenilerek konulmuş. Çağdaş sanatın bilinmeyen yönlerinin anlatılacağı çalıştay ile halkın sanata yakınlaşması amaçlanıyor. 12 - 22 Eylül 2014 tarihleri arasında devam edecek sergileme boyunca katılımcı sanatçılar tarafından ayrıca "sanatta çağdaşlık, çağdaş sanatı ayıran özellikler, sanat tarihi, yaratıcılık, sanatın toplumla ilişkisi ve topluma faydası" gibi seminerler de verilecek.