Bodrum´da sokaklar eğlence mekanına döndü

Bodrumlular yeni yılda sokakları eğlence mekanına çevirdi

Tarih: 01.01.0001 00:00 333
Bodrum´da sokaklar eğlence mekanına döndü

Tüm Türkiye´de olduğu gibi Bodrum´da yeni yıl coşkuyla kutlandı. 2018 yılına coşkuyla giren Bodrumlular sokaklarda davul zurna eşliğinde harmandalı oynayıp, horon tepti.
2018 yılını coşkuyla kutlayan Bodrumlular ve tatilciler, eğlence mekanlarında yoğunluk oluştururken DJ performansları ve canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Soğuk havaya aldırış etmeyen birçok vatandaş ise yeni yıla sokaklarda harmandalı oynayarak ve horon teperek girdi. Belediye meydanında yeni yılı karşılayan vatandaşlar tulum eşliğinde saatlerce horon tepti. Davul zurna eşliğinde Muğla´nın yöresel oyunlarını oynayan vatandaşlar ise renkli görüntülere sahne oldu.
Saatler 00.00´ı gösterdiğinde ise Bodrumlular ve tatilciler Değirmenler Tepesi, Antik Tiyatro önü ve Belediye Meydanı´nda havai fişek gösterilerin izleyip cep telefonu kameralarıyla o anları ölümsüzleştirdi.
Yılbaşı gecesi Belediye Meydanı´nda kestane satarak geçimini sağlamaya çalışan Poyraz Külcü isimli genç basın mensuplarına yaptığı açıklamada ?Yeni yılda toplumsal barış ve insanların birbirlerine güvenmelerini istiyorum. Gençler konusunda da biraz daha duyarlılık istiyorum? dedi.
Bodrum´daki yeni yıl eğlenceleri gece geç saatlere kadar devam etti.