Bodrum´da Masal Gibi Hint Düğünü!

Hint grup pazarının lider şirketi Inventum Global, Hintliler için Bodrum´da masal gibi bir düğün organize ediyor. Tüm dünyanın yakından takip ettiği görkemli düğün Hindistan´ın en varlıklı ailelerini bir araya getirdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00 236
Bodrum´da Masal Gibi Hint Düğünü!

Hindistan´ın en zengin ailelerinden Wellknown polyesterin sahipleri Anıl ve Micharu Gupta´nın oğulları Rahul Gupta ile Sunil ve Rahmi Agarwal´ın kızları Harshita Agarwal düğünlerini yapmak için Bodrum´u tercih etti. Inventum Global tarafından organize edilen masalsı düğün 4 Temmuz´da başladı. 7 Temmuz´a kadar devam edecek olan düğün Lux Bodrum Hotel´ de gerçekleşiyor.

Düğün için Hindistan´dan 250 kişilik misafir grubuna karşılık yaklaşık 300 kişilik özel ekip Bodrum´ a geldi. Hindistan´ın en varlıklı ilk 20 ailesi içinde bulunan düğün sahipleri, aylar öncesinden hazırlıklara başlanan düğün için hiçbir harcamadan kaçınmadı. Farklı etkinlikler ve sanatçılarla renklenen düğün için seçkin davetliler, Türk Hava Yolları´ndan özel olarak kiralanan A330 ile Hindistan´ın Bombay kentinden direk olarak Bodrum´a geldi. Masal tadında gerçekleşen düğün, Hint basını tarafından da yakından takip ediliyor.

Düğün organizasyonlarını gerçekleştiren Inventum Global Yönetici Ortağı Bünyat Özpak: "Bu sene yaptığımız ve gerçekleşecek büyük düğünlerle Hindistan´da tüm düğün sektörünün dikkatini ciddi şekilde Türkiye´ye çekmeyi başardık. Hindistan´daki yoğun çalışmalarımız ve PR faaliyetlerimiz ile; Antalya dışında Bodrum, İstanbul, Kapadokya gibi farklı bölgelerimizde de taleplerin daha da yoğunlaşacağına inanıyoruz.´´ şeklinde konuştu.