Bodrum´da Kadınlar Matinesi

Kadınlara Bodrum´un En Eğlenceli Gününü Vadediyor

Tarih: 01.01.0001 00:00 654
Bodrum´da Kadınlar Matinesi

Dünyanın en ünlü ve dinamik beach club konsepti olan ve müzik, yemek, eğlence, moda, film ve sanat elementlerini bir araya getiren Nikki Beach, gelenekselleşmiş etkinlikleri ile eğlenceyi Bodrum´da bu yaz da hep dorukta tutmayı planlıyor.

 

"Gün batımı" kutlamaları, "Ladies Tuesdays", "Rose Fridays", "Amazing Sundays", "Deluxe havuz partileri" ve tüm dünyada heyecanla beklenen ve 21 Temmuz´da gerçekleşecek Nikki Beach "White Party" ile Bodrum´da fark yaratıyor.

Nikki Beach Bodrum, kadınlara özel indirimler, ücretsiz kokteyller ve sürprizleriyle her Salı gün batana kadar dans etmek ve eğlenmek isteyen kadınları Ladies Tuesdays´e bekliyor.

 

Giriş ücreti indirimli fiyatıyla kadınlar için 50TL olarak sunulurken; bu ücret içerisine 5 kokteyl ikramı dahil oluyor. Ladies Tuesdays´e özel %20 Nikki Spa indirimi ile ruhunuzu dinlendirirken, Nikki Beach Lifestyle butikte %10 indirim ile alışverişin tadına varabilirsiniz. Eğlencenin ritmini ise her hafta değişen sürpriz misafir DJ´ler ile yakalayacaksınız.

 

Ayrıca, sezon boyu hız kesmeden devam edecek canlı performanslar, premium şampanya servisleri, Nikki Beach´in deneyimli barmenlerinin hazırladığı özel ve yaratıcı kokteylleri, Bodrum´un en iddialı sushi ustalarının hazırladığı lezzetli sushi´ler, Nikki Beach´e uğramanız için adeta Bodrum´a çağırıyor.