Bodrum´da Hayatını Kaybeden Erdoğan Çakmak İçin Yarı Finaldeler

Bodrum Halil İbrahim İper-Adnan İper Anadolu Lisesi öğrencileri Genç Erkekler Futbol Müsabakalarında İl birincisi oldu. Takım İl Grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 534
Bodrum´da Hayatını Kaybeden Erdoğan Çakmak İçin Yarı Finaldeler

Genç takım geçtiğimiz yıl hayatını geçirdiği trafik kazasında yitiren Kaptanları olan Bodrumspor genç sporcularından Erdoğan Çakmak adına mücadele verdiklerini ifade etti. Edirne´de yapılan Grup müsabakalarında Ankara takımını 4-1, Çanakkale takımını 5-1 ve Kırklareli takımını 2-0 yenerek namağlup olarak Türkiye Yarı Finallerine gitme hakkı kazanmışlardı.

Turnuvaya geçtiğimiz aylarda şansız bir şekilde kaybettikleri takım kaptanlarına verdikleri şampiyon olmak sözünü tutmak  için başlayan Bodrum Halil İbrahim İper-Adnan İper Anadolu Lisesi futbol takımı ona verdikleri sözü yerine getirip sırasıyla Bodrum, Muğla ve Edine grup birincisi oldular.

 

İl birincisi takım, en büyük hayali Futbolcu olmak olan, geçtiğimiz yıl eylül ayında trafik kazasında yaşamını yitiren Bodrumspor´lu futbolcu Erdoğan Çakmak ?EDU´ için onun hayallerine ortak olabilmek anısına yollarına devam edeceklerine söz verdiler. 

 Bodrum Halil İbrahim İper-Adnan İper Anadolu Lisesi Futbol takımı 29/03/2108 ? 02/04/2018 tarihleri arasında Afyon ?da yapılacak olan Genç Erkekler Futbol Türkiye Yarı Finallerinde İlimizi temsil edecekler.