Bodrum´da Gerçek Livaneli Rüzgarı

Bodrum ´Sevdalım Hayat´a Yine Akın Etti

Tarih: 01.01.0001 00:00 590
Bodrum´da Gerçek Livaneli Rüzgarı

Temmuz ayında Bodrum seyircisiyle buluşup, büyük beğeni toplayan Zülfü Livaneli ile Sevdalım Hayat, yoğun istek üzerine yeniden Antik Tiyatro´daydı. Bodrum, ilk konserde olduğu gibi ´Sevdalım Hayat´a yine akın etti. Rüzgarın şiddetini yer yer artırdığı konser gecesinde Zülfü Livaneli, " Eskiden beri haberlerde hep yazılırdı Livaneli rüzgarı diye. Bu akşam burada bunun ne demek olduğunu anladım. Bu kez gerçekten Bodrum´da Livaneli rüzgarı esiyor" diyerek konukları güldürdü.

 

Bodrum´da ikinci kez sahne alan Sevdalım Hayat ekibine bu kez yeni bir solist de eşlik etti. Ünlü orkestra şefimiz Rengim Gökmen´in yönettiği Livaneli Filarmoni Orkestrası eşliğinde Zülfü Livaneli şarkılarını seslendiren Teyfik Rodos ile Zeynep Halvaşi´ye başarılı sopranolarımızdan Görkem Ezgi Yıldırım´da katıldı. Sanatçı, Sevdalım Hayat ekibi ile birlikte Livaneli şarkıları söyleyecek.

 

ALMANYA´DAN GELEN GENÇ YETENEK ALİ İNSAN HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANDI

Almanya´da yaşayan ve aldığı Mozart Ödülü ile dikkatleri üzerine çeken yetenekli genç Ali İnsan´da Zülfü Livaneli´nin özel davetlisi olarak Bodrum´daydı. Sosyal medya hesabındaki Zülfü Livaneli´nin ´Güneş Topla Benim İçin´ adlı eserini keman çalarak söylediği paylaşımıyla büyük beğeni toplayan Ali İnsan, Livaneli´nin davetlisi olarak sahneye çıktı ve performansıyla herkesi büyüledi.

 

´SEVDALIM HAYAT´ YOĞUN İSTEK ÜZERİNE YENİDEN ANTİK TİYATRO´DA OLACAK

Antik Tiyatro´da yine büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan, Rengim Gökmen ve orkestrasının her bir nota ile seyirciye muhteşem anlar yaşattığı Sevdalım Hayat, yoğun istek üzerine 23 Ağustos´ta yeniden Bodrumlularla buluşacak.