Bodrum´da Da Mitsubishi Motors Markasına Hizmet Verecek.

2006 yılından bu yana Temsa Motorlu Araçlar Denizli yetkili satıcılığını yürüten Özpam Otomotiv, Bodrum´da da Mitsubishi Motors markasına hizmet verecek.

Tarih: 01.01.0001 00:00 410
Bodrum´da Da Mitsubishi Motors Markasına Hizmet Verecek.

Temsa Motorlu Araçlar Denizli yetkili satıcısı Özpam Otomotiv, 10 yılı aşkın tecrübesiyle satış ve satış sonrasında müşterilerinin yanında olurken, ihtiyaca en uygun hizmetleri 240 metrekare kapalı showroom alanı ve 230 metrekare açık alan ile toplam 470 metrekarede bundan böyle Bodrum´da da verecek.

 

Bodrum Kıbrıs Şehitleri Caddesi´nde yer alan yeni showroom´un açılışına katılan Temsa Motorlu Araçlar Genel Müdürü Levent Akpulat açılış konuşmasında şunları söyledi: "Mitsubishi Motors 2018´in ilk çeyreğinde küresel satış hacmini yıllık bazda %21 artışla 292.000 adede yükseltti. Türkiye olarak biz de gerçekleştirdiğimiz Eclipse Cross lansmanı ile binek araç kategorisindeki satışlarımızı artırmayı, L200´deki rekabetçi pozisyonumuzu koruyarak büyümeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda Türkiye´de de yeni bayiler ve güçlü iş birlikleriyle pazar payımızı arttırmayı amaçlıyoruz."

 

Temsa Motorlu Araçlar bayi ağına ikinci showroom´uyla katılan Özpam Otomotiv satış ve satış sonrası hizmetlerini Bodrum ve Denizli´de sürdürecek. 380 m2´lik servis alanı ise 1 ay sonra Bayır/Muğla´da Mitsubishi Motors markalı araçlara satış sonrası hizmetlerini sunmak üzere faaliyete geçecek.