Bodrum´da Balık Kültürüne Yeni Bir Konsept

?Zahmetsiz Balık Evi? BUGÜN kapılarını açarak misafirlerini ağırlamaya Başlayacak. Bodrum´da ?Zahmetsiz Balık? sloganıyla hazırlanan işletme, zengin menüsü ve uygun fiyatlarıyla fark yaratmayı hedefliyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 370
Bodrum´da Balık Kültürüne Yeni Bir Konsept

?Zahmetsiz Balık Evi? BUGÜN kapılarını açarak misafirlerini ağırlamaya Başlayacak. Bodrum´da ?Zahmetsiz Balık? sloganıyla hazırlanan işletme, zengin menüsü ve uygun fiyatlarıyla fark yaratmayı hedefliyor.

 

Neyzen Tevfik Caddesi Milta Marina karşısında bulunan mekân, Bodrum´da bir ilki gerçekleştirerek balık restoranı standartlarını değiştiriyor. İşletme, daha önce Bodrum yarımadasında hiç denenmemiş olan, öğle yemeğinde balık ve deniz ürünlerini hızlı servis ve uygun fiyatlar ile sunmayı vadediyor.

 

Menüsünde; balık mantı, balık beğendi, balık kokoreç, balık köfte gibi birbirinden farklıalternatifler sunan Zahmetsiz Balık Evi, yarımadada sağlık için haftada iki gün balık yemeyilüks olmaktan çıkarıyor. Ev usulü patates kızartması eşliğinde sunulan balıkburger, çıtır levrek, balık mantı gibi ürünleri ile özellikle çocukların kalbinde taht kurmayıhedefliyor.

 

Bodrum´un köklü firmalarından Akustik Turizm tarafından Bodrum´a kazandırılan projehakkında bilgiler veren Şirket Genel Müdürü Nedim Önal, "Zahmetsiz Balık Evi, uzun süredirüzerinde çalıştığımız bir projeydi. Marina´da bulunan yerimizi bu proje için kullanmaya kararverdik. Konseptimiz aslında balığı, daha hızlı ve farklı lezzetlerle müşterilere sunmak üzerinekuruldu ve Bodrum´da ilk defa deneniyor. Balık ile yapılan çok farklı yemekleri Zahmetsiz Balık Evi´nde bulabileceksiniz. ?Balık Mantı´nın ya da ?Balık Kokoreç ´in lezzetine kim hayır diyebilir ki? Biranızın ya da sizin için özel seçilmiş şarabınızıneşliğinde balık yediğinizin farkınavaracaksınız. Çocuklarımız için de kılçıksız olması ve sevdikleri şekilde sunulması nedeniyle balık yemek artık zahmetsiz ve son derece keyifli hale gelecek? dedi.

 

Zahmetsiz Balık Evi´nin açılışı 10 Mayıs´ta gerçekleştirilecek.