Bodrum Rotary Kulübü’nde Görev Devir Teslimi Yapıldı.

2020 - 2021 döneminde Dişhekimi Dilek Taşkıran Fora Başkan seçildi.

Tarih: 17.07.2020 09:17 557
Bodrum Rotary Kulübü’nde Görev Devir Teslimi Yapıldı.

1988 yılında kurulan Bodrum Rotary Kulübü’nde Geçmiş Dönem Başkanı Muzaffer Dağgez, görevini, düzenlenen tören ile dişhekimi Dilek Taşkıran Fora’ya teslim etti.

 

Geçmiş Dönem Başkanı Dağgez, yeni dönem başkanı Fora’ya görevinde başarılar dileyerek projelerinde her zaman destek olacağını söyledi.

Dönem Başkanı Dilek Fora da, Dağgez’e yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Fora, bu dönem Rotary’yi daha geniş bir şekilde halka anlatmanın yanı sıra, çevresel atıklar ile ilgili ve dijital dönüşüm ile ilgili de projelerinin olacağını,  çocuklara yönelik çeşitli eğitim projelerini gerçekleştirmek istediğini açıkladı.

2020 ve 2021 döneminde Rotary hedefi olarak her konuda ve her alanda değişim ile temiz ve yaşanabilir çevre konuları Dijital Rotary Kampüsü’nde ele alınacak konular arasında yer alıyor.

Bu dönemin taslak projeleri arasında; köyde kadınlara ve çocuklara yönelik ve Rotary Okulda Projesi ile Psikolog ve Pedagoglar ile seminerler düzenlemek,  köy okulunda kulak işitme taraması ve diş bilgilendirme semineri düzenlemek, radyo ve yerel televizyonlarda söyleşiler organize ederek Rotary’yi halka tanıtmak gibi konular yer alıyor.

Dönem Başkanı Dilek Fora’nın döneminde yönetim kurulu; Geçmiş Dönem Başkanı Muzaffer Dağgez, As Başkan Jülide Tuncel, Sekreter Ayşe İşbir, Sayman Nurcihan Ergüleci’den oluşuyor.