Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yeni Yönetimini Seçti

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği 8. Olağan Genel Kurulu’nu 21.Aralık.’019 da Bodrum Oasis AVM’deki Genel Merkezinde gerçekleştirdi.

Tarih: 24.12.2019 10:42 876
Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yeni Yönetimini Seçti

2001’den buyana Bodrum ve Türkiye Turizm hayatında önemli projelere imza atan Derneğin 8. Genel Kurulu aynı zamanda yoğun bir sezonun ardından sakin döneme denk gelmesi sebebiyle keyifli bir buluşmayı sağladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Karcılıoğlu’nun sunumunun ardından ilan edilen programa göre önce verilen önergeyle Av. Erdinç Bayhan başkanlığına Başkan vekilliğine, Hasan Hüseyin Fındık ve Divan katipliğine Ayça Öztürk oy birliği ile seçilerek  divan oluşturuldu ve gündeme geçildi.

Gündem gereği Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Başkan yardımcısı Sabahattin Duman Yönetim Kurulu Faaliyet ve Denetleme Kurulu Raporlarını okudu ve Genel Kurul tarafından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu ayrı ayrı ibra edildi.

Gelecek Dönem Bütçesi Sayman Üye Hüseyin Softa tarafından genel kurula okundu ve oy birliği ile onaylandı.

Derneğin bu dönemde yoğun bir çalışma düzeni ve yeni projeler planladığından, Yönetim kurulu Toplantılarına Yönetim Kurulu Yedek üyeler, ile Denetleme kurulu Asil ve Yedek üyelerinin de katılım sağlamalarını ve bu üyelerimizin her birinin oluşturulacak Komite ve Kurullarda Yönetim kurulunu temsilen Komite ve Kurul Başkanı ünvanı ile görevlendirilebilmelerinin sağlanması hususunu ve bu nedenle Yönetim Kurulu Yedek Üye Sayısının Asil üye sayısı olan 11 (onbir) e çıkarılmasının genel kurula kabulü ile ilgili taleplerinden oluşan önerge ve genel kurulun oylarına sunulan önerge oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra yapılan oylamada aşağıdaki Kurullar oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL

Serdar Karcılıoğlu

Sabahattin Duman

Sema Apak

Tufan Kaynak

Hüseyin Softa

M.Buğra Çetin

Hasan H.Fındık

Mehmet Dağoğlu

Selin Buket Özsüer

Cenap Atakcık

Hakan Şamhal

YÖNETİM KURULU YEDEK

Esra Velington

Serkan Balıkçı

Nedim Önal

Özgenç Fidanoğlu

Alişir Şahin

Ayça Öztürk

Fikret Malkoç

Özlem Sanbay

Ziynet Burcu Akmehmet

Handan Uylaş Balkan

Taner Kökten

DENETLEME KURULU ASİL

Osman Çetok

Hasan Erdemir

Hakan Eren

DENETLEME KURULU YEDEK

Güliz Çetin

Ramazan Duman

Ebru Yıldırım

Dernek Başkanı Serdar Karcılıoğlu üyelere  “Konaklama Sektöründe Görev Yapan Tepe Yöneticilerinin Ünvanlarının Korunması Nitelik Sorunu ve  Çözüm Önerileri Projesi” hakkında bilgi verdi.

Yeni Seçilen Kurul Üyeleri 24.12.2019 tarihinde görev bölümü ve gelecek stratejileri belirlemek üzere toplanacak.