Bodrum Belediyesi HAYTAP İle Birlikte Konacık’ta Ağaç Dikti

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ağaç dikme etkinliği düzenledi.

Tarih: 15.10.2019 10:44 526
Bodrum Belediyesi  HAYTAP İle Birlikte Konacık’ta Ağaç Dikti

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu’nun katıldığı ağaç dikme etkinliğine HAYTAP Basın sözcüsü Şule Baylan ile federasyon üyeleri katıldı. Konacık Mahallesi bölgesinde gerçekleşen ağaç dikiminde Bodrum Ağacı olarak da bilinen Benjamin cinsi ağaç dikildi.

Ağaç dikmek isteyen herkesin yanında olduklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu “ Bodrum Belediyesi olarak ağaçlandırma konusunda çok hassasız ve bize bu konuda bizden destek isteyen herkesi, her türlü konuyu değerlendirmeyi yapıyoruz. Ağaca, insana, hayvana bizde belediye olarak çok büyük değer veriyoruz. Her zaman yanlarındayız” dedi. 

Bodrum Belediye’sinin önderliğinde Konacak bölgesinde ağaçlandırma çalışmaları yapan HAYTAP Sözcüsü Şule Baylan “ Konacık bölgemizde ağaçları dikiyoruz. Ağaçlar bizim için canlı ve doğanın başlangıcı demek. HAYTAP Federasyonu olarak ormanlarımıza ve ağaçlarımıza çok önem veriyoruz.  Başkanımız Ahmet Aras’ın gelmesi ile birlikte, yunus parklarının ruhsat iptali ile başlayan güzel bir gelişme var. Biz bu gelişmenin devam edeceğini düşünüyoruz. Bodrum Belediyesi’de bu konuda çok hassas,  her gittiğimiz bölgede mutlaka ağaçlandırma bölgesi ilan ediyoruz. Bunun için bize destek olan Bodrum belediyesine, Belediye Başkanı Ahmet Aras’a,  Parklar bahçeler müdürlüğüne ve personeline çok teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki bu orman çocuklarımıza ve geleceğe bir armağan olarak kalacak ve HAYTAP Ormanı olarak da büyümeye devam edecek” dedi.