BODRUM AK PARTİLİ KADINLAR KARANFİL DAĞITTI

Bodrum Ak Parti Kadın Kolları, Bodrum Devlet Hastanesinde hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıttı. 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Ak Partili kadınlar tarafından dağıtılan Karanfiller hasta ve yakınları tarafından yoğun ilgi gördü. Daha sonra Ort

Tarih: 01.01.0001 00:00 333
BODRUM AK PARTİLİ KADINLAR KARANFİL DAĞITTI

Bodrum Ak Parti Kadın Kolları, Bodrum Devlet Hastanesinde hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıttı. 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Ak Partili kadınlar tarafından dağıtılan Karanfiller hasta ve yakınları tarafından yoğun ilgi gördü. Daha sonra Ortakent pazar yerine giden yaklaşık 20 Ak Partili kadın pazarcılara ve alış veriş yapanlara da karanfil dağıttı. Yon bir ilgi ile karşılaşan Ak Partili kadınlar vatandaşların sorunlarını da dinleyip Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’e bildireceklerini söylediler.

Bodrum Ak Parti Kanın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik yaptıklarını açıklayarak “ilk olarak Devlet Hastanemize gittik hastalarımızı ziyaret ettik ve hastalara ve yakınlarına karanfil vererek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Oradan Ortakent Pazar yerine gitik pazarcılarımız ile vatandaşlarımıza karanfil dağıttık, Pazar esnafı ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi bizlere onlara da çok teşekkür ediyorum. Pazar yerinde bulunan Milli Eğitimin aşçılık kursundaki kursiyerleri de ziyaret ettik. Sıkıntılarını anlattılar bizlere bizlerde İlçe Başkanımıza bildireceği” dedi.

Öte yandan Ak Parti Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar gününe kadar bir çok ekinlik yapacağız. 8 Mart ta ise Kent gönüllüleri ile birlikte tepecik cami önünden mavi balonlar ve kıyafetlerle yürüyüş yapılacağız.