Bodrum, TT Varşova fuarında tanıtıldı

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), 23-25 Kasım tarihleri arasında Polonya´nın Varşova şehrinde düzenlenen TT Varşova turizm fuarına katıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 198
Bodrum, TT Varşova fuarında tanıtıldı

Bodrum´a gelen turist sayısını artırmak ve Bodrum´daki turizm faaliyetlerini daha da canlandırmak amacıyla TT Varşova fuarına katılan BOTAV standına Polonyalılar yoğun ilgi gösterdi. 

 

3 gün süren fuar boyunca BOTAV yetkilileri bir yandan ziyaretçilere Bodrum´la ilgili bilgiler verirken diğer yandan da tur operatörleri ile görüşmeler yaptı. Bu görüşmeler sonunda Coral Travel yetkililerinden alınan bilgiye göre Polonya´dan Bodrum´a direkt uçuşlar 2018 yılı nisan ayı sonunda haftada dört uçuşla başlayacak, yüksek sezonda bu rakam altıya çıkacak. 2018 yılında Coral Travel ile birlikte Itaka, Tui ve diğer tur operatörleri Polonya´dan Bodrum´a haftada 17 direkt uçuş gerçekleşecek. Böylece 2017 yılında Polonya´dan Bodrum´a gelen 35 bin turist sayısının 2018 yılında 72 bine çıkması planlanıyor.

 

Yapılan görüşmelerle 2018 yılında Bodrum gelen turist sayısında Fransa ve İngiltere´den sonra Polonya´dan da artış olacağı öngörülüyor.

 

Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, bütün bu çalışmaların dünya genelinde üç yıldır yaşanan olumsuzluklardan kurtulup 2018 yılında Bodrum´a gelecek turist sayısını artırabilmek için yapıldığı belirterek ?Bodrum´un tanıtımı için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bodrum Tanıtma Vakfı olarak dünyanın en önemli kentlerinde düzenlenen turizm fuarlarına katılıyoruz. Amacımız Bodrum´a daha çok turistin gelmesini sağlamak. Birlik beraberlik içinde, Bodrum´a gönül veren turizmcilerimizin de destekleriyle gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızın meyvesini, önümüzdeki turizm sezonunda alacağımıza inanıyorum." dedi.