Bodrum Ticaret Odası´ndan İhracat Eğitimi

Bodrum Ticaret Odası ?Bodrum´dan İhracata Adım Adım? projesini tamamladı. 25 işletme eğitim projesinden faydalanırken, Bodrum´dan ihraç edilen ürünlerin de bu eğitimlerle artması ve çeşitlenmesi hedefleniyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 223
Bodrum Ticaret Odası´ndan İhracat Eğitimi

Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Güney Ege Kalkınma Ajansı´nın (GEKA) 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamındaki fonu ile ihracat eğitimleri ve danışmanlık faaliyetlerini kapsayan ?Bodrum´dan İhracata Adım Adım? projesini tamamladı. 25 işletme eğitim projesinden faydalanırken, Bodrum´dan ihraç edilen ürünlerin de bu eğitimlerle artması ve çeşitlenmesi hedefleniyor.

2 Şubat 2018 tarihinde GEKA ile imzalanan sözleşme sonrasında 24 Mart 2018 tarihinde başlayan eğitim ve danışmanlık faaliyetleri ile BODTO üyesi işletmelerin ihracat yapabilmesi için gereken bilgi desteği sağlandı. 25 işletmenin katılımı ile gerçekleşen eğitim programıyla ABİGEM Denizli eğitmenlerinden Hakan Akın tarafından ?Dış Ticarette Müşteri Bulma-Pazar Arama ve Geliştirme, Dış Ticarette Satış, Lojistik ve Tedarik, Dış Ticarette Teslim Şekilleri, Dış Ticarette Ödeme Şekilleri, Örnek Uygulamalar? başlıklarında 42 saatlik program ve 30 saatlik danışmanlık programı tamamlandı.

GEKA Destekli 7. Proje

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, GEKA destekli 7. Projelerini tamamladıklarını vurgulayarak şunları kaydetti: ?Eğitim sonrasında katılımcı üyelerimizin projenin verimli geçtiğini belirtmesi bizleri çok mutlu etti. Odamız Bodrum´da ihracatı geliştirmek adına çalışmalara önümüzdeki dönemde de devam edecektir. Güney Ege Kalkınma Ajansımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.?.