Bodrum Dünya Turizm Fuarlarında

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), 1-4 Şubat 2018 tarihlerinde arasında da Belçika´da düzenlenen Brüksel Turizm Fuarı´nda ziyaretçileri ile buluştu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 179
Bodrum Dünya Turizm Fuarlarında

25-29 Ocak 2018 tarihleri arasında İsviçre´de Zürih Fespo Turizm Fuarı´na, 31 Ocak - 2 Şubat 2018 tarihleri arasında Hindistan´da Yeni Delhi SATTE Turizm Fuarı´na katılarak Bodrum´un tanıtımını yapan Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), 1-4 Şubat 2018 tarihlerinde arasında da Belçika´da düzenlenen Brüksel Turizm Fuarı´nda ziyaretçileri ile buluştu.

 

İsviçre´nin en büyük turizm fuarlarından birisi olan Zürih Fespo Turizm Fuarı´nda tur operatörleri ile yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirten BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Zürih´ten Bodrum´a direkt uçuşlar konusunda antlaşmaya varıldığı açıkladı. Bu görüşmeler sonunda EdelweissAir ile İsviçre´den Bodrum´a gelecek misafirler için 1 Nisan 2018´den itibaren Basel´den, 30 Haziran 2018´den itibaren de Zürih´ten haftada iki kez Bodrum´a direkt uçuş yapma imkanı sağlandı. Yapılan bu antlaşmalarla İsviçre´den Bodrum´a 2018 yılında bir önceki yıla göre % 52 artış bekleniyor.

 

Zürih Turizm Fuarı´nda Türkiye´nin Bern Büyükelçisi İlhan Saygılı ve Zürih Başkonsolosu Asiye Nurcan İpekçi, Zürih Turizm Ataşesi Hilal Demirel ile BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar´ın katılımıyla yapılan çekilişte "Grunner+ Jahr" adlı medya kuruluşu yazarı Marco Vala, Goddess of Bodrum Resort Hotel´ de, Cosmopolitan dergisi yazarı Ruth Mumen Thaler ise Tiana Resort Hotel´de bir hafta tatil kazandı.

 

Fransa, İngiltere, Polonya, Hollanda, İsviçre´de olduğu gibi Belçika´dan da bu yıl Bodrum´a gelecek turist sayısında geçen yıla göre artış bekleniyor.

 

Brüksel Turizm Fuarı´na BOTAV´ın dışında Işıl Club Bodrum, Kefaluka Resort Hotel gibi bazı turizm kuruluşlardı da kendi stantlarıyla katıldıkları fuarda Bodrum´u ve tesislerini tanıttılar. Ayrıca Spektr Boutique Hotel&Spa Genel Müdürü Maria Isiemina da fuarda Bodrum standında görev yaptı.

 

Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, dünyanın farklı yerlerinde tanıtım çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "İsviçre´deki fuardan sonra aynı anda hem Hindistan´da hem de Belçika´da açılan fuarlarda tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman söylediğim gibi mücadeleyi bırakmadan çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Tüm olumsuzluklara rağmen gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaların olumlu sonuçlarını da alıyoruz." dedi.