Bodrum DTO´dan Üyelerine İndirimli Sağlık Hizmeti.

İMEAK Bodrum Deniz Ticaret Odası (DTO), Bodrum Amerikan Hastanesiyle anlaşarak, üyelerine sağlık hizmetleri konusunda ´özel indirim´ olanağı sağladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 227
Bodrum DTO´dan Üyelerine İndirimli Sağlık Hizmeti.

Bodrum Amerikan Hastanesiyle yapılan görüşmeler sonrasında Bodrum DTO, 600 üyesi, aileleri ve üyelerinin çalışanlarını kapsayacak bir sağlık anlaşması imzaladı. DTO Bodrum Şubesi hizmet binasında gerçekleşen ´özel indirimli sağlık hizmet protokolü´ nün imzalarını Başkan Orhan Dinç ve Bodrum Amerikan Hastanesi Kurumsal İletişim Sorumlusu Tuğçe Erdemli Fişek attı. İmzalanan protokolle, Bodrum DTO´ nun üyeleri, aileleri ve çalışanlarından oluşan binlerce kişi, Türkiye genelindeki Amerikan Hastanelerinden alacakları sağlık hizmetlerinden % 45 indirimden yararlanma imkanına sahip oldu.

 

Protokolün imza altına alınmasından sonra bir konuşma yapan Bodrum DTO Şube Başkanı Orhan Dinç şunları söyledi;

"Göreve geldiğimiz günden bu yana ben ve yönetimdeki tüm arkadaşlarımla birlikte odamızın kurumsallaşması konusunda önemli çabalar harcıyoruz. Bu çabalarımızın içinde üyelerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak anlaşmalarda var. Bu anlaşmalardan birini de Türkiye´nin birçok noktasında hizmet veren Amerikan Hastaneleri ile yaptık. Üyelerimizle birlikte ailelerini ve çalışanlarını kapsayan önemli olduğuna inandığımız bir sağlık anlaşmasının altına imzamızı attık. Bodrum Amerikan Hastanesi yönetiminin bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz."