Bodrum Cup´a Metro Türkiye desteği

Metro Türkiye, bu yıl 30. kez gerçekleştirilen, Türkiye´nin uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı Bodrum Cup´a üçüncü kez sponsor oldu. Metro Türkiye, bu yıl 30. yıl şerefine ilk defa İstanbul´dan başlayan Bodrum Cup´ın hem gold sponsorluğunu hem

Tarih: 01.01.0001 00:00 487
Bodrum Cup´a Metro Türkiye desteği

30 yıldan bu yana Bodrum sularında yapılan Bodrum Cup´da yarışacak gulet ve tırhandiller bu yıla özel 13 Ekim´de gerçekleştirilen İstanbul Boğazı´ndaki gösterisinden sonra Ege´ye doğru giden rotasına başladı. Metro Türkiye, bu yıl 13-27 Ekim arasında İstanbul´dan başlayıp Bodrum´da sona erecek olan organizasyona üçüncü kez sponsor oldu. 23 Ekim Salı günü Güney Ege´deki ilk etap olan Yalıkavak etabı Metro Etabı adını taşıyor. Yelken tutkunlarının yelkenleri o gün Metro Türkiye için açılacak. Ayrıca Metro, yarışın İstanbul etabına katılan tüm teknelerin kumanya ihtiyacı karşılarken, Bodrum etabında organizasyon komitesi teknelerinin kumanya ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Bodrum Cup´a verdikleri destekle ilgili görüşlerini paylaşan Metro Türkiye Pazarlama ve Marka İletişimi Grup Müdürü Aylin Mutlu: "Metro Türkiye olarak yelkencilik dünyasının bu önemli etkinliğine üçüncü kez destek vermekten dolayı mutluyuz. Bu yıl Mavi Yolculuk Yemek Yarışması sponsorluğumuz kapsamında düzenlenecek. Yelkenli kaptanları ve şeflerine özel tekniklerle hayat bulan gizli lezzetleri keşfetmek için bu organizasyona destek veriyoruz. Türk Mutfağı ve değerlerine sahip çıkabileceğimiz, gastronominin var olduğu her yerde desteğimizi sürdüreceğiz." dedi

 

"Mavi Yolculuk Yemek Yarışması" Metro Sponsorluğunda Lezzete Yelken Açıyor

Organizasyon kapsamında yaratıcı lezzetlerin yarışacağı Mavi Yolculuk Yemek Yarışması Metro tarafından Türkiye´nin gastronomi keşif platformu olarak hayata geçirdiği Gastronometro´nun katkı ve desteğiyle hayata geçiriliyor.

 

23 Ekim´de gerçekleştirilecek "Mavi Yolculuk Yemek Yarışması" kapsamında yarışmacılar pişirdikleri yemeklerle, finalist olmak için yarışacak. Yarışmacılar, Gastronometro Direktörü Maximilian J. W. Thomae´nin başkanlığındaki jüri tarafından değerlendirecek. Metro´nun ürün sponsorluğunu da üstlendiği yarışma kapsamında yelkenciler ve şefler yemek malzemelerinin kullanımı, özgünlük, lezzet, sunum ve hijyen başlıklarında değerlendirilecek. Finalistlerin galibi ise, sahnede canlı yarışma sırasında belirlenecek.