Bodrum Campus açılışı yapıldı

?Bodrum Campus? Resmi Açılış Daveti; Bodrum protokolü, eğitim camiası ve Bodrum´luların katılımı ile 23 Aralık Cuma Günü Oasis AVM´de ki merkezinde gerçekleşti.

Tarih: 01.01.0001 00:00 181
Bodrum Campus açılışı yapıldı

Bodrum Campus, farklı ve yenilikçi bir eğitim kurumu olarak Oasis Kültür ve Alışveriş Merkezi zemin katında eğitimlerine başladı. Kendilerini Goca Bodrumlu olarak tanımlayan firma yetkilileri, Bodrum´a ait değerleri kaybetmeden, Bodrumluluğa sahip çıkarak eğitimlerini düzenliyor ve eğitim içeriklerini buna göre oluşturuyorlar.

 

Bodrum´un içinden bir eğitim kurumu olarak, Ağustos 2016´da, eğitim sektöründe yeni ve mevcut eğitimleri ile Bodrum´a değer katma öncelikli hizmet vermeye başlayan

?Bodrum Campus? bünyesinde Ural Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi ile İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik eğitim hizmetlerini yürütüyor.

 

Kişisel Gelişim Eğitimleri Bölümü ile de sektöre getirdiği yenilikçi ve güçlü yanını çözüm ortakları Bilgi Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi Bilgi-Eğitim ve Kadir Has Üniversitesi ile ortak sertifika programları yanı sıra, birçok Atölye Programlarını Bodrum´lulara sunuyor.