Bodrum Bowling Ligi Şampiyonu belli oldu

Bodrum ilçesinde düzenlenen Bowling turnuvası şampiyonu belli oldu. Oasis bowling salonunun destekleriyle düzenlenen 2015-2016 Bodrum Bowling Ligi 12 hafta süren zorlu bir maratonun ardından tamamlandı. 18 yarışmacının katılımıyla düzenlenen mücadele büyü

Tarih: 01.01.0001 00:00 392
Bodrum Bowling Ligi  Şampiyonu belli oldu

Bodrum ilçesinde düzenlenen Bowling turnuvası şampiyonu belli oldu. Oasis bowling salonunun destekleriyle düzenlenen 2015-2016 Bodrum Bowling Ligi 12 hafta süren zorlu bir maratonun ardından tamamlandı. 18 yarışmacının katılımıyla düzenlenen mücadele büyük çekişmeye sahne oldu.

 

Beş yarışmacının çok yakın puanlarla girdiği ligin son mücadelesinde şampiyonu son atışlar belirledi. Zorlu mücadele sonrasında 2015-2016 Bowling Ligi Şampiyonluğunu Müjdat Çapraş kazandı. Serhat Polat ve Faruk Yaşar ligi ikinci ve üçüncü olarak tamamladılar. Ayrıca 12 hafta sonucunda En Yüksek Ortalama Puan kupasını da genel klasman birincisi Müjdat Çapraş alırken En Yüksek Skor kupasını aynı zamanda organizasyon komitesi başkanı olan Zeynel Arda kazandı. Şampiyon kupasını alırken yaptığı konuşmada elde ettiği birincilikten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti. Organizasyon komitesi üyesi Serhat Polat görüşlerini şöyle dile getirdi: ?Çok güzel mücadelelere sahne olan ligimizi başarılı bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekim ayında daha kapsamlı bir organizasyon düzenlemek için vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağız?