Bodrum Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını Açıkladı.

Gökhan Uçar Bodrum Belediye Meclis Üyesi aday adaylığını açıkladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 838
Bodrum Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını Açıkladı.

?Sizler, yani yeni Türkiye´nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir?  cümleleri ile söze başlayan Gökhan Uçar her zaman Mustafa Kemal ATATÜRK´ün izinde olacağını belirterek Bodrum Belediye Meclis Üyesi aday adaylığını açıkladı.
32 Yaşında  Bodrum Yarımadasının tek Alevi köyü olan Kum Köy´de doğdu, İlkokulu köyünde, orta ve lise eğitimini Milas´ta, üniversite eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisiyar Programcılığı ve Teknolojisi ve İktisat Lisans eğitimi alarak tamamladı.
İstanbul´da 2 yıl çalıştıktan sonra doğduğu topraklara hizmet etmek için Bodrum´da 24 yaşımda Bilişim ve Medya üzerine firma açtı. 2015 yılında CHP Bodrum Gençlik kollarında görev almaya başlayan Uçar aynı yıl içinde Kent Konsey Mahalli çalışmalarında yer aldı.Bodrum Karaova-Der Kurucu Üyesi olarak 4 Yıldır Düzenlenmekte olan Bağbozumu Şenliklerinde ve bölgesi adına bir çok önemli projelerde görev aldı. Ayrıca 2018´de kurulan Kum-İrmene Kültür Derneğinde de görev almaktadır.
Bilişim,tanıtım ve reklam konusunda 10 yıldır tecrübe,bilgi sahibi olan Uçar
Dijital Turizm Zirvesi,Turizimde Dijital Dönüşüm,Şehir Markalaşması, Eko Turizm, Girişimcilik Zirveleri , Teknolojik Zirveler, Tarıma Dayalı Turizm gibi birçok seminer ve projeye katıldı.
Bölgemizde gerçekleşen etkinlikler, sosyal yardımlaşmalar gibi birçok projeyi yakından takip etmekte ve katılım sağlamaktadır.
Yapmış olduğu tarihi, turistik ve kültürel gezi, gözlem ve değerlendirmeler sayesinde bölgemize uyarlanabilir ve bölgemizi turizm ve kültürel açıdan daha üst basamaklara taşıyabilecek yeterli fikir, donanım ve bilgiye sahibi olan Uçar ortaya koyduğunuz ürün ve hizmeti yapmak kadar onu bütün kitleye ulaştırmanın ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduğunu ifade etmektedir.
Bölgemizde yaşayan yerli ve turizm insanının daha huzurlu ve iyi şartlarda yaşamaya devam edebilmeleri için üretmek,çalışmak, projeler sunmak ve bu konuda bilgi tecrübe ve enerjisini paylaşmak adına genç yaşında Bodrum Belediyesi Belediye Meclisi Aday Adaylığına başvurusunu yaptığını belirten Uçar;  başvurusunu Kumköy eski Muhtarlarından Rahmetli Dedesi İsa UÇAR´a ithaf ettiğini belirtti.