Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu´ndan Kocadon´a teşekkür

Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Müdürü, müdür yardımcısı, okul aile birliği başkanı ve üyeleri, öğrenci temsilcileriyle birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon´a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Tarih: 01.01.0001 00:00 873
Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu´ndan Kocadon´a teşekkür

Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Müdürü, müdür yardımcısı, okul aile birliği başkanı ve üyeleri, öğrenci temsilcileriyle birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon´a teşekkür ziyaretinde bulundu.   

 

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Müdürü Harun Güner, Müdür Yardımcısı Hüseyin Taşkın, Okul Aile Birliği Başkanı Tuna Duygu Keskin, Okul Aile Birliği Üyeleri ve okulun 4-A sınıfı öğrencilerinden öğrenci temsilcisi Ekin Yalçın katıldı. Elindeki çiçekleri kendisine sunan küçük kız öğrenci Ekin Yalçın´a sarılarak mutluluğunu ifade eden Başkan Kocadon, hem çiçekler hem de nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Kocadon daha sonra jest yapıp Ekin Yalçın´ı makam koltuğuna oturttu.

 

İlkokul Müdürü Harun Güner, Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından yenilenen okul tuvaletleri için Başkan Mehmet Kocadon başta olmak üzere emeği geçen belediye ekiplerine teşekkür etti. Okul Aile Birliği Başkanı Tuna Duygu Keskin de okullarındaki en önemli ihtiyacın karşılanmış olmasından dolayı Başkan´a ve ekibine teşekkürlerini sunarken baştan aşağıya yenilenen ve çok daha bakımlı hale getirilen, en son renkli boyalarla boyanıp güzelleştirilen okul tuvaletlerinin fotoğraflarını da telefonundan Başkan Kocadon´a gösterdi.

 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, belediye başkanı olarak okul aile birliği üyeleriyle gurur duyduğunu ifade ederek, ?Okulunuz ve çocuklarınız için gönüllü olarak fedakarca koşturmanızı takdirle karşılıyorum. Özellikle okulunuzda bir ihtiyaç olan tuvaletlere önem verdim, büyük bir eksik olarak gördüm çünkü tuvalet eğitimi küçük yaşlardan itibaren başlar. Dolayısıyla çocuklarımıza her zaman daha güzel daha bakımlı ve daha hijyenik ortamlar sunmamız gerekli. Bu nedenle Bodrum Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bodrum Belediyesi gelecek nesillerimize desteğini her zaman sürecektir. Biz sırf okullara değil çocuklarımıza yani geleceğimize de destek veriyoruz. Kapım özellikle çocukları için koşturan siz velilerimize ve idarecilerimize her zaman açıktır.? dedi.

 

Ziyaret sonunda öğrenci Ekin Yalçın, 22 Mart 2017 Çarşamba günü Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi´nde, sanatçı Kutsi´nin de sahne alacağı Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından müzik öğretmeni Cem Cemal Uçaner´in organizasyonluğunda düzenlenecek olan konsere Başkan Kocadon´u davet etti.

 

Etkinlik, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrencilerinin bateri, gitar ve keman konserleriyle başlayacak ve ardından kendi kızı da aynı okulda eğitim gören sanatçı Kutsi, piyano çalan kızı Ceylin ile birlikte sahneye çıkacak. Kızı ile birlikte şarkı da söyleyecek olan Kutsi daha sonra ise sevilen şarkılarından oluşan bir konser verecek. Konserin tüm gelirleri okula bağışlanacak.