Bir Festivalden Daha Fazlası: Arya Bodrum Shopping Fest

Bu yıl ilki düzenlenecek Casa Hermanas Week kapsamında gerçekleşecek Arya Bodrum Shopping Fest, Bodrum Torba´da yer alan Casa Hermanas Otel´de kapılarını ziyaretçilerine açmaya hazırlanıyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00 222
Bir Festivalden Daha Fazlası: Arya Bodrum Shopping Fest

İspanyolca´da "Kız Kardeşlerin Evi" demek olan Casa Hermanas; kadın gücünün, birlikteliğinin, renkliliğinin yansıtıldığı festivali unutulmaz bir serüvene çevirecek.

 

20 Temmuz 2018 Cuma günü 17:00´de başlayacak alışveriş festivalinde çantadan, lokmaya, çocuk kitaplarından, çikolataya, aksesuardan, ev tekstili, seramik ve tencereye kadar yüzlerce ürün satışa sunulacak. Birbirinden farklı başarı hikayeleriyle festivalde yer alan 20 kadın girişimci, ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırma imkanı bulacak. Arya Bodrum Shopping Fest´te özel indirimler, hediye çekilişleri, boyama etkinlikleri gibi keyifli deneyimler yer alıyor. Küratörlüğünü Meksikalı sanatçı Mafalda Budib´in üstlendiği Casa Hermanas´ta, festival süresince sanatçılar performans sergileyecek. Eyna&Co, Miss Locma, Babun Çocuk Kitapçısı, Cocoas, D´inuit, Las Chulas, Tukutukum, Tina Jewelery, Vegan Bodrum, Hecha, B´aşka, Atölye Çivi ve Atelier Simi Bodrum´da olan herkesi festivale davet ediyor.

 

Arya Kadın Yatırım Platformu Kurucusu Ahu Büyükkuşoğlu Serter düzenledikleri etkinliğin hedeflerini şöyle açıklıyor: "Festivalde amacımız bütün renklerin bir arada var olabilmesinin gücü ve kız kardeşliğin önemi vurgulamak. Mükemmel olmak zorunda değiliz, özellikle kadınların çok hissettiği mükemmel olma beklenti ve baskısından kurtulmamız gerekiyor. Arya´da kadınların birlikte neler yapabileceğini defalarca tecrübe ettik ve Arya´nın dokunduğu kadınlarda değişiklikleri gördük. Arya Bodrum Shopping Fest´teki tüm markaların ayrı birer hikayesi var. Casa Hermanas´tan başlayarak, kadınlar hikayelerini yeniden yazabilecek ve yeni başlangıçlara yelken açabilecek. Kadın gücünün ve birlikteliğinin yansıtıldığı Casa Hermanas Week kapsamında böyle bir etkinliği gerçekleştirmenin; hem katılımcı markalara, hem de ziyaretçilere iyi geleceğine inanıyoruz.´´ dedi.