BESİAD İLE EKONOMİDE UFUK TURU

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan ve bu vizyon ile faaliyetlerine devam eden Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BES

Tarih: 20.01.2022 10:15 497
BESİAD İLE EKONOMİDE UFUK TURU

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan ve bu vizyon ile faaliyetlerine devam eden Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), 2022 yılının ilk geleneksel üye buluşma toplantısında ekonominin geleceğini masaya yatırıyor.

Dünya Gazetesi (NBE) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ'ın konuşmacı olarak katılacağı "Ekonomide Ufuk Turu" konulu geleneksel üye buluşması 20 Ocak Tarihinde Eşraf Bar Grill'de gerçekleşecek. Saat 12.00'de başlayacak olan üye buluşması hakkında detaylı bilgi için 0533 271 5832 Numaralı telefondan Nur Yezer'le iletişim kurabilirsiniz.

YER:  Eşraf Bar Grill- Müskebi Mh., Kolej Sk. No:6 D:No:5 Ortakent

TARİH/SAAT: 20 Ocak Perşembe/12.00-15.00

Bilgi için: Nur Yezer - 0533 271 5832

 

HAKAN GÜLDAĞ KİMDİR?

1961'de İstanbul'da doğan Hakan Güldağ, ilköğretimini İstanbul Oruçgazi, orta öğrenimini Özel Darüşşafaka Lisesi ve Pertevniyal liselerinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulunda gazetecilik, Boğaziçi Üniversitesi Temel Bilimler Fakültesinde tarih okudu.

1987 yılında Dünya Gazetesi Dış Haberler Servisi'nde çalışmaya başladı. İlerleyen yıllarda, aynı gazetenin Dış Haberler Servisi Şefliğini, Borsa Servisi Şefliğini yürüttü ve yazıişlerinde görev yaptı. Pek çok gazete ve yayın organında muhabir, şef ve yönetmen olarak görev yapan Güldağ, 2008-2019 arası DÜNYA gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni olarak görev aldı.

2011 yılında Türkiye Medya ve İletişim Meclisi'nin başkanlığına seçilen Güldağ, bu görevinin yanı sıra, Ekonomi Gazetecileri Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Meslek İzleme ve Etik Kurulu'nda görev aldı. Hakan Güldağ, 2005 yılından bu yana da, Avrupa Ekonomi Basını Federasyonu'nda (EBP) İcra Kurulu Üyesi olarak Türkiye'yi temsil ediyor.

2019 yılında Dünya Gazetesi'ni devralan Hakan Güldağ, Yöneticisi olarak görev yapıyor.