Belediye personeline problem çözme becerileri eğitimi

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitim seminerleri kapsamında Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nde görevli ofis çalışanlarına yönelik ?Problem Çözme Becerileri? konulu hizmet içi eğitim seminer

Tarih: 01.01.0001 00:00 241
Belediye personeline problem çözme becerileri eğitimi

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitim seminerleri kapsamında Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nde görevli ofis çalışanlarına yönelik ?Problem Çözme Becerileri? konulu hizmet içi eğitim semineri verildi. 

 

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Benian Bilgi başta olmak üzere tüm ofis personelinin katıldığı seminer, Umurca Mahallesi´nde yer alan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ofisinde  gerçekleşti. Sosyolog Eğitmen Sayra Sayar tarafından verilen seminerde, birim içinde katılımcıların, özel ve iş hayatlarında karşılaşabilecekleri sorunlara sistematik yaklaşmasını sağlayarak, uygulanabilir çözümler üretmesine yardımcı olmak ve katılımcılara sorun çözme konusunda yetkinlik kazandırmak amaçlandı. Problemlere bakış açısı ve bireysel farklılıklar, çözüme ilişkin ön yargılı ve yönlendirilmiş bakış açışı, çatışma ortamı, öncelikliyi ve önemliyi ayırt edebilme ile yaratıcı ve çözümleyici yaklaşım konuları ele alındı.

 

Problem çözümü ve karar alma oyunlarının yer aldığı, 15 personelin katılımıyla gerçekleşen seminerin sonunda personele katılım sertifikası verildi.