Begonvil Yeni Mağazasının Açılışını Hülya Kocadon İle Yaptı

Begonvil Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yeni Mağazasının açılışını Hülya Kocadon ile yaptı

Tarih: 01.01.0001 00:00 236
Begonvil Yeni Mağazasının Açılışını Hülya Kocadon İle Yaptı

Alanında Bodrum ve Muğla´nın ilk ve tek kadın kooperatifi olan ve 2013  yılından bu yana Bodrum-Turgutreis´de faaliyetlerini sürdüren S.S.  Bodrum Begonvil Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, yeni  mağazasını hizmete açtı.

Turgutreis´te Belediye Dükkanları´nda yer alan yeni mağazanın açılış  kurdelesini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon´un eşi Hülya  Kocadon, Belediye Meclis Üyeleri Ali Öztürk, Osman Küçükyüzbaşı ve  Kooperatif Başkanı Funda Akçalı birlikte kestiler.

Kadın dayanışmasına ve örgütlülüğüne önem veren, her zaman kadın  çalışmlarının yanında olan Hülya KOcadon açılış konuşmasında  "Kadınların her zaman yapabilecekleri, yaratabilecekler şeyler vardır.  Kadın hiçbir zaman geri çekilmemelidir. Kooperatif ortaklarının da ne  kadar yetenekli ve üretken olduklarını biliyorum. Yeni mağaza onlara  uğurlu gelsin, büyüyerek, çoğalarak devam etsinler. Hepsini yürekten  kutluyorum." dedi.

Meclis Üyeleri Seval Aktaş, Mehmet Melengeç, CHP Bodrum Kadın Kolları  Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Bodrum, Turgutreis, Akyarlar üyeleri, STK  temsilcileri, Begonvil gönüllüleri, davetliler, Kooperatif Ortakları  ve ziyarteçilerin katıldığı açılışda Kooperatif ortaklarının  hazırlayıp sunduğu kokteyl ikramı da ayrıca beğenildi.
Davetliler daha sonra mağazayı gezerek alışveriş yaptılar.