Başkan Kocadon, bayram öncesi personeli ile bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ramazan Bayramı öncesinde personelinin bayramını kutladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 159
Başkan Kocadon, bayram öncesi personeli ile bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ramazan Bayramı öncesinde personelinin bayramını kutladı.

 

Bodrum Belediyesi önünde gerçekleşen bayramlaşma törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları; Kemal Orman, İsmail Altındağ, Taner Uslu ve Turgay Kaya, Belediye Meclis Üyeleri,  Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri ve Birim Sorumluları ile çok sayıda personel katıldı.

 

Çalışmalarımızı hep birlik ve beraberlikle sürdüreceğiz”

Mutlu ve sağlıklı nice bayramlar dileyen Başkan Kocadon, personeline hitaben yaptığı konuşmasında; Zaman su gibi akıp gidiyor ve sizlerle tekrar bir bayram arifesinde birlik beraberlik içerisinde burada toplandık. Geçen bayramda söylediğim gibi; ailemiz gitgide büyüyor, her gün yeni arkadaşlarımız Bodrum Belediyemize katılıyor. Hepinize teşekkür etmek istiyorum çünkü Türkiye`ye örnek olacak bir şekilde, çok kısa bir sürede kurumsal yapıya geçtik. Tabi ki bu süreçte hatalarımız, yanlışlarımız ve eksikliklerimiz olacak. Birlik ve beraberlikle elimizden geldiği kadar büyükşehir belediyesine de yardımcı olarak, hatta birçok işi belediyemiz olarak yaparak vatandaşa yardımcı oluyoruz. Burada önemli olan vatandaşın memnuniyetidir. Biz idareciler sizlere inanıyoruz, güveniyoruz ve birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizi hep koruyalım.


Uzun sandığımız insan ömrü aslında çok kısa ve belki de yarın doğan güneşi göremeyebiliriz. Onun için sizlerden ricam; bu kısa zamanda birbirinize her zaman destek olun, arkadaşınızın yetişemediği yere siz yetişin. Amacımız; sağladığımız bu birlikve beraberlik ile huzur ve güzellik içerisinde görev sürelerimizi tamamlamaktır. Özellikle Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün son on gündür devam eden iftar yemeklerinde gördüğümüz birlik ve beraberliği ile halkımızın bize yaklaşımı gerçekten beni çok mutlu etti. Bu mutlulukların sadece bayramlarda değil, yılın 365 günü devam etmesi dileği ile hepinizin bayramını kutluyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Bodrum ismi çok büyük, haber değeri en üst seviyede

Başkan Kocadon, bayram tatili süresince ilçe genelinde yaşanacak yoğunluğa da değinerek, Bu bayram tatilinde de Bodrum nüfusu aşırı yoğun olacak. Bu yoğunluk sebebiyle de çalışmalarımızda lütfen titiz olalım. Özellikle nöbete kalacak arkadaşlarımızdan ve temizlik görevlilerimizden dikkatli olmalarını rica ediyorum; Bodrum ismiçok büyük ve haber değeri en üst seviyede. Eline kalem alan herkes yazmaya çalışıyor. Kötü şeyler yazdırmayalım çünkü Bodrum, yazılan bu kötü şeylerin hiçbirini hak etmiyor.” ifadelerini kullandı. 

 

Konuşmasının ardından belediye önünde toplanan personel ile el sıkışan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ayrı ayrı her bir personelinin bayramını kutladı.