Başkandan İş Dünyasına Yeni Yıl Mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) tarafından düzenlenen 7. geleneksel yeni yıl etkinliğine katıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00 283
Başkandan İş Dünyasına Yeni Yıl Mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) tarafından düzenlenen 7. geleneksel yeni yıl etkinliğine katıldı.

Oasis AVM içerisinde gerçekleştirilen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon´un yanı sıra eşi Hülya Kocadon, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, BESİAD üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri ve iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı. 

BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Ali Kaplan, organizasyonu hazırlayan komiteye ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, ?Komitemiz gerçekten kılı kırk yardılar. İnce elediler, sık dokudular. Çıtayı da yükselttiler. Bundan sonra bunun altına düşmememiz lazım. Oasis AVM´ye, genel koordinatörü Mazhar Vardar´a bize sunduğu fırsatlar için yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Siz değerli misafirlerimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Organizasyonumuzun güçlü bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan değerli sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. 2019 yılının güzel ülkemize, Bodrum´a, bütün insanlığa sağlık, mutluluk, refah, güzellikler getirmesini diliyorum? dedi. 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise ?2018´in son günlerinde şu güzel atmosferi yakalayabilmek, insanların gülümsediğini hissedebilmek benim için gerçekten çok önemli. Bu görüntüyü sağlayan yönetim kurulumuza, tabi ki Oasis´imize, Mazhar Bey´e, Çarmıklı Ailesi´ne ve hepinize teşekkür ediyorum. Ben her zaman şunu söylüyorum; 2019´un hırslarımızın mantığımızın önüne geçmediği, sevgimizi, hoşgörümüzü daha da artıran ve özellikle birlik beraberliğimizin bozulmayacağı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını diliyorum. Bodrumspor´umuza büyük katkı sağlayan değerli iş adamlarımıza da huzurlarınızda bir defa daha teşekkür ediyorum. 2019 yılımızın Bodrum´umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Ata konseri ile başlayarak Akcan Akdağ ve Cana Cankaya´nın canlı performansıyla devam eden gecede, tango gösterisi de sunuldu. Yapılan çekilişle davetlilere sürpriz hediyeler dağıtıldı.